Ο Κώστας Κόλλιας "σπάει τη σιωπή του" και μιλάει για όλους και για όλα - Αποκλειστικά στο loutraki365

Ο Κώστας Κόλλιας, υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Κορινθίας, παραχώρησε συνέντευξη στο loutraki365.gr και τον Αλέξανδρο Κανδρή και μίλησε για όλους και για όλα. Για το διακύβευμα των κρίσιμων, όπως τις χαρακτηρίζει, εκλογών της 21ης Μαΐου, το σύστημα της απλής αναλογικής που αποτρέπει την κυβερνησιμότητα, το έργο της κυβέρνησης της Ν.Δ. και το πρόγραμμα της για την επόμενη μέρα, αλλά και για την εκλογή του στις βουλευτικές εκλογές του 2019 που κρίθηκε στα δικαστήρια.

 

Απαντώντας στις ερωτήσεις του loutraki365.gr, αναφέρεται στην ανταπόκριση του κόσμου και δηλώνει αιδιόδοξος ότι από την 1η Κυριακή θα προκύψει ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει την προοπτική για αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές στη Ν.Δ. Ο Κώστας Κόλλιας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο που συναντά στις περιοδείες του, την έκφραση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του, την οποία ανταποδίδει με τις προσπάθειες του για την επίλυση των προβλημάτων τους και την καθημερινή του παρουσία κοντά σε κάθε πολίτη της Κορινθίας.

 

Δεν δίστασε να απαντήσει στο ερώτημα "γιατί να ψηφίσει κάποιος τον Κώστα Κόλλια, αφού είναι "παλιός" κι έχει δώσει ότι θα μπορούσε" με το ακλόνητο επιχείρημα ότι "εγώ είμαι παλιός, αλλά είμαι και έμπειρος, έχω γνώσεις, αλλά και πολύ κέφι και πολλή όρεξη... ξέρω σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την Κορινθία, ξέρω όλα τα προβλήμα και ξέρω τι πρέπει να κάνω,,,".

 

Ο Κώστας Κόλλιας στην συνέντευξη του στο loutraki365.gr αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο θέμα της μη εκλογής του στις βουλευτικές εκλογές του 2019, στις οποίες αρχικά εξελέγη η κα Σούκουλη και στο γεγονός ότι μετά από δύο περίπου χρόνια το δικαστήριο αποφάσισε ότι εκείνος πρέπει να εκπροσωπήσει τον Κορινθιακό λαό στη Βουλή.
 

Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι Βουλευτής γιατί ο Κορινθιακός λαός το ήθελε. Το αποτέλεσμα του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου επικύρωσε την βούληση του Κορινθιακού λαού... και με δικαίωσε πανηγυρικά, αφού το αποτέλεσμα του εκλογοδικείου μου έδωσε μια διαφορά 300 και πλέον ψήφων... Υπήρχαν αποτελέσματα τα οποία δεν ήταν φυσιολογικά. Δεν μπορεί στο ένα εκλογικό τμήμα να παίρνεις 15 σταυρούς και στο άλλο να παίρνεις 80. Αυτό το εντόπισα από την πρώτη στιγμή και θεώρησα ότι έπρεπε να το ψάξω και δικαιώθηκα...". 

 

Ο Κώστας Κόλλιας απάντησε και στα όσα είχαν γραφτεί για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που υποτίθεται ότι εισέπραξε ως αναδρομική εκλογική αποζημίωση, τα οποία χαρακτήρισε ως ψευδή και τα απέδωσε σε κακή πληροφόρηση. Όπως τόνισε: " Δεν υπήρξε οικονομικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα ήταν μόνο ηθικό...".

 

Καταλήγοντας, ο Κώστας Κολλιας, αναφέρεται και στην έντονη κοινοβουλευτική του δραστηριότητα και ιδιαίτερα στις προσπάθειες του για την ανακούφιση του αγροτικού κόσμου της Κορινθίας που επλήγει από τις θεομηνίες των προηγούμενων χρόνων και στις ενέργειες του σε σχέση με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.

 

Κλείνοντας ο Κώστας Κόλλιας επισήμανε την κρισιμότητα αυτών των εκλογών και το γεγονός ότι ο λαός με την ετυμηγορία του θα αποφασίσει για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του.

 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Κώστα Κόλλια στο loutraki365.gr