Ο LTO στη Διεθνή Έκθεση World Travel Market (Εικόνες)

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συμμετείχε για δεύτερη φορά στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market – WTM που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 5 – 7 Νοεμβρίου 2018.

 

 

 

H έκθεση World Travel Market αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως με χιλιάδες εκθέτες από την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία να δίνουν δυναμικό παρόν στην έκθεση σε ετήσια βάση.

 

 

Στη Διεθνή Έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου συμμετείχαν πάνω από 180 χώρες και περιοχές.

 

Κατόπιν  επίσημης πρόσκλησης από την  Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου φιλοξενήθηκε  στο stand της Περιφέρειας Πελοποννήσουεντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και εκπροσωπήθηκε από την Κα Ελίνα Πιέτρη, στέλεχος του Οργανισμού παρέχοντας πληροφορίες για τον προορισμό τόσο σε επαγγελματίες τουριστικούς πράκτορες όσο και μεμονωμένους επισκέπτες.