Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχασαν το παιδί που περίμεναν – Η συγκινητική ανακοίνωση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση επέστρεψαν στα social media το βράδυ της Κυριακής (9.4.2023), μετά από μια αποχή πολλών ημερών, για την οποία αποκάλυψαν ότι περνούν μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή τους, επειδή έχασαν το παιδί που περίμεναν.

 

Τόσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όσο και η Ιλάειρα Ζήση ξέσπασαν σε κλάματα στο βίντεο που ανέβασαν στα social media, την ώρα που εξηγούσαν ότι έχασαν το παιδί που περίμεναν. Μάλιστα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα αφού έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς πριν από 1,5 μήνα, όμως τη 10η εβδομάδα κύησης έμαθαν τα δυσάρεστα νέα.

 

«Θέλαμε πάρα πολύ ένα παιδάκι, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, δεν πρέπει να κλαίμε όμως. Είχα μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη», αποκάλυψε η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε: «Δυστυχώς την δέκατη εβδομάδα της Ιλάειρας πήγαμε στην γυναικολόγο και εκεί μας είπε η καρδούλα του μωρού σταμάτησε. Το περιμέναμε με μεγάλη λαχτάρα, δυστυχώς όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Πήγαμε για έναν υπέρηχο ρουτίνας, για να δούμε πώς έχει διαμορφωθεί το μωρό, και ενώ είχαμε ακούσει την καρδούλα του, τελικά δεν τα κατάφερε. Εδώ και τρεις μέρες λοιπόν έχουμε μπει σε μια διαδικασία να αφαιρέσουμε το έμβρυο».

 

«Μας είπαν ότι συμβαίνει πολύ συχνά στην πρώτη εγκυμοσύνη, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά στην σύλληψη. Αποφασίσαμε να το μοιραστούμε γιατί λέγοντάς το σε δικούς μας ανθρώπους καταλάβαμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί εν δυνάμει γονείς που βιώνουν κάτι αντίστοιχο. Εμείς είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί. Θα ξαναπροσπαθήσουμε να γίνουμε γονείς και να αποκτήσουμε το δικό μας μωράκι» συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, έχοντας αγκαλιά την Ιλάειρα Ζήση.