Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης «διαφημίζει» το Ιαματικό νερό του Λουτρακίου

O Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO), στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων προώθησης του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων διοργάνωσε ένα ταξίδι γνωριμίας για Έλληνες δημοσιογράφους οι οποίοι εξειδικεύονται σε θέματα Υγείας – Ευεξίας – Γαστρονομίας – Τουρισμού.

 

Οι δημοσιογράφοι αυτοί γνώρισαν το δήμο μας, ξεναγήθηκαν σε διάφορους χώρους και ενημερώθηκαν για τις μελλοντικές δράσεις του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.

 

Μέσω αυτού λοιπόν, Δημοσιογράφοι διάφορων Αθηναϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ήρθαν και επισκέφθηκαν, εκτός των άλλων, και το Spa Λουτρακίου. Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2018. Ειδκότερα, 20 περίπου δημοσιογράφοι, ήρθαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Spa, αλλά και ενημερώθηκαν για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που αυτό προσφέρει.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος υγείας Μιχάλης Κεφαλογιάννης ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους. Στο site του giatremou.gr δημοσίευσε ένα video στο οποίο συνομιλώντας με την κ. Βάνα Νικολοπούλου , υπεύθυνη του Δημοτικού Υδροθεραπευτηρίου στο Λουτράκι, προβάλλει τα ευεργετικά οφέλη από τη χρήση του ιαματικού νερού.

 

 

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε, επακριβώς, το τι έγραψε καθώς και το video:

 

Το θεραπευτικό ιαματικό νερό

 

Αυτό το βίντεο αφορά στο θεραπευτικό ιαματικό νερό, τα πολύτιμα συστατικά του και τις ευεργετικές ιδιότητες του στο σώμα αλλά και στην ψυχή. Από τα μυοσκελετικά προβλήματα, έως τα δερματικά και την γενικότερη ευεξία που αισθάνεται κάποιος μετά την θεραπευτική χρήση του ιαματικού νερού το οποίο σε ελεγχόμενες ποσσότητες είναι και πόσιμο. Μάλιστα, εμπειρικά φαίνεται ότι βοηθά σημαντικά στους λίθους στους νεφρούς. Συζητώ για όλα αυτά -αλλά και την νεώτερη τάση να χρησiμοποιούν το ιαματικό νερό όλο και μικρότερης ηλικίας άνθρωποι- με τη Βάνα Νικολοπούλου, υπεύθυνη του Δημοτικού Υδροθεραπευτηρίου στο Λουτράκι.

 

 

 

Πηγή: giatremou.gr