Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει το «παρών» για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο Final Four της Euroleague και συνολικά για 13η φορά στην ιστορία του. Η ομάδα βρίσκεται ήδη στο Άμπου Ντάμπι, με στόχο να κατακτήσει το όγδοο ευρωπαϊκό της τρόπαιο.
Μαζί με την αποστολή των «πρασίνων» είναι φυσικά και ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος έχει αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της φετινής σεζόν στη διοργάνωση. Ο Αμερικανός γκαρντ, με θητεία στο NBA, θεωρείται ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της Euroleague, κάτι που αποτυπώνεται και στη σχετική ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της λίγκας.
Η Euroleague δημοσίευσε στο «Χ» φωτογραφία του Ναν από το Άμπου Ντάμπι και εστιάζοντας στη χαρακτηριστική καρφίτσα «MVP» που κοσμεί την μπλούζα του.
Στο Άμπου Ντάμπι ο Παναθηναϊκός…
Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε το βράδυ της Τρίτης 20/5 στο Άμπου Ντάμπι ενόψει της συμμετοχής στο Final Four 2025, διεκδικώντας την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Οι «πράσινοι» καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρσι στο Βερολίνο, αντιμετωπίζοντας αρχικώς τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής (23/5, 18:00).
Η αποστολή του «τριφυλλιού» αφίχθη στο Άμπου Ντάμπι και κατά την αποβίβαση της ομάδας έπαιξε ο ύμνος του Παναθηναϊκού στο αεροπλάνο!