Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου στο «Κύπελλο ΚΟΑΤ:35 ΧΡΟΝΙΑ» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου & την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου

Με 34 συνολικά αθλητές κάθε κατηγορίας (Προαγωνιστική-Αγωνιστική) θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου (ΝΟΚ) στο «Κύπελλο ΚΟΑΤ:35 ΧΡΟΝΙΑ» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019. Ο αριθμός αυτός των κολυμβητών της ομάδας μας που θα αγωνιστούν στην Τρίπολη,είναι ο μεγαλύτερος εδώ και αρκετά χρόνια!

 

Την αρχή θα κάνει η προαγωνιστική μας ομάδα με 21 συνολικά αθλητες(15 αγόρια -6 κορίτσια) στους πρώτους της αγώνες για τη σεζόν 2019-2020 το Σάββατο το πρωί.

 

▪️Προθέρμανση:9:00 π.μ.

▪️Έναρξη αγώνων 10:00 π.μ.

 

Ακολουθεί η αγωνιστική το Σάββατο το απόγευμα,όπου η πλειοψηφία των αθλητών της θα αγωνιστεί εξίσου για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, με 13 αθλητές (7 αγόρια -6 κορίτσια)

 

▪️Προθέρμανση 16:00μμ

▪️Έναρξη αγώνων 17:30μμ

 

Σε αντίθεση με το Σάββατο,την Κυριακή το πρωί,σύσσωμη η ομάδα θα ολοκληρώσει τις προσπάθειες της στο κύπελλο ΚΟΑΤ καθώς θα πραγματοποιηθεί ενιαία αγωνιστική και για τις 2 κατηγορίες.

 

▪️ Προθέρμανση προαγωνιστικής:8:00πμ

▪️ Έναρξη αγώνων προαγωνιστικής 9:00πμ

 

▪️ Προθέρμανση αγωνιστικής:11:00 πμ (εκτιμώμενη ώρα)

▪️ έναρξη αγώνων αγωνιστικής :12:00μμ (εκτιμώμενη ώρα)

 

Ενημέρωση για γονείς,αθλητές και συνοδούς!

 

Η μετάβαση της ομάδας από το Δημοτικό στάδιο Κορίνθου στο κολυμβητήριο της Τρίπολης θα γίνει με πούλμαν.Μόνο το Σάββατο 30/11 θα αναχωρήσουν δύο πούλμαν ενώ την Κυριακή 1/12/2019 ένα.

 

▪️Το πρώτο αφορά την προαγωνιστική ομάδα όπου η αποστολή θα ξεκινήσει από το Δημοτικό στάδιο στις 7:30πμ. Η επιστροφή για Κόρινθο θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας μέρας μετά το πέρας των αγώνων.

 

▪️Το δεύτερο αφορά την αγωνιστική και η αναχώρηση θα γίνει από το ίδιο μέρος στις 2:30μμ.Η επιστροφή στην Κόρινθο θα γίνει αργά το απόγευμα μετά το πέρας των αγώνων.

 

Την Κυριακή το πρωί,προαγωνιστική & αγωνιστική θα ξεκινήσουν μαζί με το ίδιο πούλμαν στις 6:30πμ το πρωί.Η επιστροφή θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας μέρας μετά το πέρας των αγώνων.

 

Την Αποστόλη θα συνοδεύσουν τα μέλη από το προπονητικό τιμ:

 

▪️Ξυλούρης Νίκος

▪️Στρατουδάκης Νίκος

▪️Μιχαλόπουλος Κώστας

 

καθώς και μέλη του ΔΣ.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και καλή αρχή σε όλους τους κολυμβητές μας που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά!

 

hlektra.gr