Ο Νίκος Τσούνης υποψήφιος με το Γιώργο Γκιώνη και την Παρέμβαση Πολιτών

Την υποψηφιότητα του Νίκου Τσούνη, ο οποίος γεννήθηκε στον Χολαργό και τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής "Στραβά", ανακοίνωσε ο Γιώργος Γκιώνης για το ψηφοδέλτιο της Παρέμβασης. Ο Νίκος, είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας...

 

Η ανακοίνωση:

 

Σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας με έναν συμπολίτη μας που έχει ξεχωρίσει για τον αλτρουισμό του, την πλούσια εθελοντική δράση και την αγάπη του για το φυσικό πλούτο της περιοχής μας.

 

Ο Νίκος Τσούνης με το ήθος, την αξιοπρέπεια, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του συστρατεύεται με την ομάδα της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για έναν σύγχρονο, λειτουργικό Δήμο με προοπτική.

 

Ο Νίκος γεννήθηκε το 1980 στον Χολαργό Αττικής και μεγάλωσε στην Ανθούσα που ανήκει στον Δήμο Γέρακα. Η αγάπη του για τον τόπο μας και οι καλοκαιρινές παιδικές του αναμνήσεις στην εξοχική κατοικία των γονιών του στα Στραβά, τον ώθησαν να μετακομίσει μόνιμα στα Στραβά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

 

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως μηχανολόγος μηχανικός Θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων με ειδίκευση στην πράσινη ενέργεια και έχει εξελιχθεί σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία του χώρου. Είναι ιδιοκτήτης επιχειρήσεων που σχεδιάζουν, κατασκευάζουν, προμηθεύουν και εκτελούν εργασίες μετατροπών, βελτίωσης, και επισκευής όλων των συστημάτων και εγκαταστάσεων σε μεγάλα ιδιωτικά έργα και ξενοδοχειακές μονάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Με μεγάλη αίσθηση καθήκοντος και ισχυρή εθελοντική προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία, τα τελευταία 2 χρόνια είναι Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Αλκυώνη” πρωτοστατώντας σε όλες τις δράσεις εξωραϊσμού της περιοχής, πρόληψης και δασοπροστασίας του μεγάλου ορεινού όγκου των Γερανείων αλλά και της επίλυσης θεμάτων που άπτονται της καθημερινότητας. Επίσης, είναι μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου.

 

Νίκο καλωσόρισες, το πάθος σου, η γνώση σου, η εμπειρία σου και το πείσμα σου προσθέτουν στην ομάδα μας δύναμη και ελπίδα για να διεκδικήσουμε περισσότερα για τον Δήμο μας. Πάμε ΜΑΖΙ, πάμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ...