Ο Νταντσένκο της ΑΕΚ υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση και βρίσκεται στην εντατική

Ο 28χρονος δανεικός δεξιός μπακ της ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο, υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση της Ζόρια Λουχάνσκ και βρίσκεται στην εντατική.

 

Ο Ολεγκ Νταντσένκο υπέστη τριπλή ανακοπή. Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ έχασε τις αισθήσεις του στην προπόνηση της Ζόρια δανεικός από την Ένωση και ο γιατρός της ομάδας τον επανέφερε στη ζωή με απινιδωτή.

 

Ο παίκτης διακομίσθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της Τουρκίας (στη γειτονική χώρα προετοιμάζεται η Ζόρια), βρίσκεται στην εντατική και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ελάχιστα είναι τα νέα που έχουν γίνει γνωστά, με την ευχή όλων ο Νταντσένκο να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

 

Θυμίζουμε πως ο Ουκρανός αμυντικός είχε βιώσει μια τραγωδία στις 14 Ιανουαρίου του 2022, την ημέρα που έφυγε από την ΑΕΚ ως δανεικός για τη Ζόρια, καθώς είχε χάσει τη σύζυγό του σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την Οδησσό.

 

Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας. Η σύζυγος του Ουκρανού τον είχε μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

 

gazzetta.gr