Ο Π. Νίκας στο ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου…ενημερώθηκε για το πρόβλημα με τα θαμμένα απορρίμματα

Αυτοψία στον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ Παρασκευή 22 Μαΐου, συνοδευόμενος -από τον Δήμαρχο Ξυλoκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων , Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Γραφείου Δομησης & Υπεύθυνη Πολιτικης Προστασιας Γιολα Μαστελλου – Βασιλακη , τον αντιδήμαρχο Καθαριοτητας – Περιβαλλοντος Σπύρο Αποστολόπουλο, τον Διοικητή των Πυροσβεστικων Υπηρεσιών Νόμου Κορινθίας Πυραρχο Χρήστο Πλατά, τον Διοικητή Πυροσβεστικης Υπηρεσιας Κιατου αντιπύραρχο Δημήτρη Λερη, την Υπευθυνη Πολιτικης Προστασιας της Περιφερειας Ρουλα Χαρίτου και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

 

Οπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για το πρόβλημα που υφίσταται στον εν λόγω χώρο, λόγω της φωτιάς που υποβόσκει στα θαμμένα απορρίμματα:

 

 

“Είναι ελεγχόμενη η κατάσταση, αλλά και δύσκολη ταυτόχρονα, καθώς η εστία είναι δύσκολο να σβήσει καθώς βρίσκεται κάτω από τόνους χωμάτων” δήλωσε ο Π. Νίκας.

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον κ. ΝΙΚΑ για το ενδιαφέρον κ την βοήθεια την οποία δεσμεύτηκε να προσφέρει σε ένα τόσο σοβαρό για την ασφάλεια του δημου μας θεμα.
Βρίσκεται παντα στο πλευρό μας μαζί με τον Αντιπερειφερειαρχη κ. Τάσο Γκιολη.

 

 

protinewskorinthias.gr