Ο παραμυθένιος γάμος της πριγκίπισσας της Ιορδανίας με Έλληνα επιχειρηματία (video)

Με έναν παραμυθένιο γάμο επισφραγίστηκε ο έρωτας της πριγκίπισσας της Ιορδανίας, Ιμάν με τον Έλληνα επιχειρηματία, Δημήτριο (Jameel) Θερμιώτη, την Κυριακή (12/3) στο Αμμάν.

 

Το ζευγάρι, πραγματοποίησε την επίσημη θρησκευτική τελετή του γάμου, όπως ορίζει το Ισλάμ.

 

Η νύφη συνοδευόταν από τον αδερφό της, πρίγκιπα Χουσεϊν και έλαμπε μέσα στο νυφικό της.

 

Το ίδιο εντυπωσιακός ήταν και ο γαμπρός στο μαύρο του κουστούμι.

 

 

 

Συγκινημένη ήταν η μητέρα της νύφης, Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας.

 

Από το πλευρό της πριγκίπισσας δεν θα μπορούσε να λείπει ο βασιλιάς Αμπντάλλα της Ιορδανίας.

 

Το ζευγάρι, αμέσως μετά την τελετή, πήγε στο γαμήλιο πάρτυ, όπου έκαναν είσοδο με παραδοσιακά αραβικά τραγούδια γάμου.

 

 

 

 

Ποιος είναι ο Δημήτρης Θερμιώτης

 

Ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας, Δημήτρης Θερμιώτης είναι γεννημένος το 1994 στο Καράκας της Βενεζουέλας.

 

Είναι γιος του Αλέξανδρου Θερμιώτη και της Corina Hernández, ενώ έχει και δυο μικρότερα αδέλφια, την Αλέξια και τον Αλεχάνδρο.

 

Το όνομα του Δημήτριος το αντλεί από τον παππού του, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες της Βενεζουέλας. Γεννημένος το 1922 στην Άνδρο και μεγαλωμένος στο νησί, κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να ανοίξει τα φτερά του και να ξενιτευτεί. Η ζωή τον έστειλε στη Βενεζουέλα, όπου εκεί ο Τζίμι Θερμιώτης, αφού ίδρυσε μια σειρά από εταιρείες, στη συνέχεια κατάφερε να εξασφαλίσει για τη χώρα το franchise του οίκου Dior.

 

Για το γάμο ασπάστηκε το Ισλάμ

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα», ο Δημήτρης – Τζίμης για τους φίλους του – μετατράπηκε σε Τζαμίλ στην επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας. Κι αυτό επειδή για να τελεστεί ο γάμος, ο γαμπρός συμφώνησε να ασπαστεί το Ισλάμ.

 

Ο 28χρονος Δημήτρης Θερμιώτης είναι το πρώτο εγγόνι της πλούσιας οικογένειας και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Florida International University, όπου έλαβε και Bachelor of Science in Business. Είναι συνιδρυτής της Outbound Ventures LLC, μιας εταιρείας ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων στη Νέα Υόρκη. Η Outbound Ventures LLC ιδρύθηκε το 2015 και έχει έσοδα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

 

Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε στην DPM, μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ από το 2018-2020, συνεργάστηκε και με την AMARLA, ως Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.