Ο Ποστέκογλου έκανε το θαύμα του: Έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο

 

Η Τότεναμ αναδείχθηκε νικήτρια του “αγγλικού τελικού”, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο του Europa League, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να αποτελεί έτσι τον πρώτο Έλληνα τεχνικό που παίρνει ευρωπαϊκό τίτλο.

 

Η Τότεναμ λύγισε με 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πανηγύρισε στο Σαν Μάμες την κατάκτηση του Europa League, με τα Σπιρούνια να επιστρέφουν στα τρόπαια μετά από 17 επτά έτη.

 

Με αυτόν τον τρόπο, ο Άγγελος Ποστέκογλου έγραψε ιστορία, πετυχαίνοντας κάτι μοναδικό, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο.

 

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης που είχε για δυο χρονιές προπονητή τον Αγγελο  Ποστέκογλου! Τον είχε παρομοιάσει σε ανύποπτο χρόνο με τον… Λουτσέσκου |  Thrakisports

 

Ο Ποστέκογλου τήρησε την υπόσχεσή του: “Πάντα κερδίζω τίτλους στη δεύτερη χρονιά μου”

 

 

Η Τότεναμ κατέκτησε το Europa League, εξέλιξη που συμβαδίζει με την υπόσχεση που είχε δώσει στην αρχή της σεζόν ο Άγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι πάντα στη δεύτερη σεζόν του σε μία ομάδα κατακτά έναν τίτλο.

 

Η Τότεναμ όχι μόνο έφτασε στην πηγή, αλλά κατάφερε εν τέλει να πιεί νερό, κατακτώντας το Europa League, ενώ παράλληλα επέστρεψε στους τίτλους μετά τη σεζόν 2007-08.

 

Με αυτόν τον τρόπο, ο Άγγελος Ποστέκογλου έγινε ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο, τηρώντας μάλιστα μία υπόσχεση που είχε δώσει στους φιλάθλους των Πετεινών στην αρχή της σεζόν.

 

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής είχε δηλώσει πως πάντα κερδίζει τίτλους στη δεύτερη χρονιά του σε έναν σύλλογο και το τρόπαιο του Europa League απλά επιβεβαίωσε τον… κανόνα.

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΠΟΥΛΑΣ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ