Ο Σταύρος Κυρόπουλος υποψήφιος σύμβουλος με τη Μαρία Πρωτοπαππά

Τη συμμετοχή του Σταύρου Κυρόπουλου στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας/ με θέληση και γνώση» "ανακοίνωσε" μέσω facebook η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Μαρία Πρωτοπαππά.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Γεννήθηκα στο Λουτράκι το 1966 όπου και κατοικώ μόνιμα.

 

Αποφοίτησα από την σχολή Α.Σ.Ε.Τ.Ε.Μ - Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε Αθηνών με τη ειδικότητα ηλεκτρονικού τεχνολόγου εκπαιδευτικού. Πτυχιούχος απόφοιτος του τμήματος Φυσικών Επιστημών της Πάτρας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

 

Από το 1993-1997 εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας στην εγκατάσταση επίγειων και δορυφορικών συστημάτων λήψης και επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών.

 

Από το 1997 έως σήμερα εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου στο τομέα ηλεκτρολογίας-ηλεκτρονικής και τομεάρχης του τμήματος ηλεκτρονικών.

 

Είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών της Παναγιώτας(10 ετών), της Δήμητρας (8 ετών) και του Βαγγέλη (2 ετών).

 

Με διάθεση προσφοράς αλλά και επιθυμίας να δούμε το δήμο μας σε καλύτερες μέρες αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό της κας Μαρίας Πρωτοπαππά "Δύναμη Δημιουργίας".