Ο συνδυασμός "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" στην συνέλευση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου "ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ''

Η δημοτική παράταξη του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων ''αλλάzουμε ΜΑΖΙ" έδωσε το παρόν στις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου "ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ".

 

 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

 

 

Ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, εκπροσωπώντας τον Συνδυασμό ''αλλάzουμε ΜΑΖΙ'', παρέστη στις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου "ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ", μετά από πρόσκληση του Προέδρου του κ. Δημήτρη Δεσύλλα προς τον Συνδυασμό μας. 

 

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού, την Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019. 

 

Ο κ. Δεσύλλας προέβη σε απολογισμό του έργου για τη χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε στα βασικά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή. Στη συνέχεια η Εξελεγκτική Επιτροπή προέβη σε οικονομικό απολογισμό και ακολούθησε διάλογος. 

 

Ο κ. Σταυρόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό και μεταξύ των άλλων συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο για τις προσπάθειές του να αναβαθμίσει την περιοχή και το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων, τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση που παρείχαν στον Συνδυασμό μας, κατά την προεκλογική περίοδο, για τα ζητήματα που τους απασχολούν, και τους διαβεβαίωσε ότι ο Συνδυασμός μας θα συμπαρίσταται στον Σύλλογο και στη Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση προτάσεων που θα ωφελήσουν την περιοχή του Σχίνου.

 

Σημειώνεται ότι τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Σχίνου είναι:

1. Η ολοκλήρωση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων και η αντιμετώπιση της φωτορύπανσης που προκαλείται από τον φωτισμό σε αυτόν.

2. Η δημιουργία πλατείας σε κεντρικό σημείο του οικισμού, μονοδρομήσεις και κατασκευή πεζοδρομίων. 

3. Η επαρκής αποκομιδή σκουπιδιών, η τοποθέτηση οδοκαθαριστή και οι καθαρισμοί οικοπέδων. 

4. Η αποκατάσταση των οδών Σχίνου - Αλεποχωρίου και Σχίνου - Στραβά. 

5. Η τοποθέτηση αναμεταδότη τηλεοπτικού σήματος και η απαλλαγή από τα τέλη της ΕΡΤ μέχρι την τοποθέτησή του.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ