Ο Τάσος Σακελλαρίου υποψήφιος με το Γιώργο Γκιώνη και την Παρέμβαση Πολιτών

Την υποψηφιότητα του Τάσου Σακελλαρίου, ο οποίος τάσσεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό του, ανακοίνωσε ο Γιώργος Γκιώνης για το ψηφοδέλτιο της Παρέμβασης. Ο Τάσος, είναι εν ενεργεία Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος στην καίρια θέση των Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών και φυσικά, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων...

 

Η ανακοίνωση της Παρέμβασης

 

Ώρα να σας παρουσιάσουμε ένα αγαπητό και αφοσιωμένο μέλος της ομάδας της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, τον Τάσο Σακελλαρίου. Οραματιστής και αποτελεσματικός διαχειριστής των προβλημάτων του Δήμου, φιλαλήθης, ειλικρινής, δοτικός προς όλους, ο Τάσος τάσσεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό του Γιώργου Γκιώνη έχοντας πάντα έντονο ενδιαφέρον και έννοια για την πρόοδο του τόπου του και της κοινωνίας.

 

Ο Τάσος γεννήθηκε το 1969 στο Λουτράκι όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένος με τη Νάντια Χατζοπούλου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και έχουν δύο γιους, τον Γιάννο και τον Κωσταντή, φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει υπηρετήσει την ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση επί 15 συναπτά έτη. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με αντικείμενο «Στρατηγικές διαχείρισης περιβάλλοντος καταστροφών και κρίσεων» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Διαχείριση Κρίσεων στις Σχολικές Μονάδες και τις Στρατηγικές Αειφόρου Ανάπτυξης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Είναι προπονητής Βόλεϊ - Α’ κατηγορίας - και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Προπονητών Πετοσφαίρισης. Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, ως αθλητής με την ομάδα Βόλεϊ του Ποσειδώνα Λουτρακίου και στη συνέχεια με την προπονητική, έως σήμερα.

 

Τη διετία 2007-2009 υπηρέτησε ως ειδικός σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Παιδείας - Αθλητισμού & Πολιτισμού. Στη δημοτική θητεία 2014-2019 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης του εμπιστεύτηκε τη θέση του Αντιδημάρχου στους Τομείς Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού – Τουρισμού & Κοινωνικής Μέριμνας (2014-2018) και στη συνέχεια τη θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου, Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών (2019) την οποία κατέχει έως σήμερα, καθώς και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (2014-2023) του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

Με εμπειρία, γνώση και ικανότητα, είχε την τιμή και τη χαρά να προΐσταται μιας ικανής ομάδας με την οποία βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα και τη λειτουργικότητα του συνόλου των Σχολικών Μονάδων του Δήμου, διοργάνωσαν υψηλού επιπέδου Πολιτιστικές και Διεθνείς Αθλητικές Εκδηλώσεις και εργάστηκαν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα για την χρηστή διαχείριση των οικονομικών και τη Διοίκηση του Δήμου.

 

Τάσο σε ευχαριστούμε που στηρίζεις και αυτό τον αγώνα! Η αφοσίωση, η εργατικότητα, η ενσυναίσθηση σου ως προς την πρόοδο του Δήμου μας είναι πολύτιμα εφόδια και σε αυτή την μάχη - είμαστε πολύ αισιόδοξοι- ότι θα βγούμε και πάλι ΝΙΚΗΤΕΣ! Καλή μας επιτυχία!