Ο Θοδωρής Πέτρου για τις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων

Επιστολή προς τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, έστειλε ο Θοδωρής Πέτρου, σχετικά με το θέμα των μετρήσεων του ΠΑΚΟΕ για την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων που κρίνει ακατάλληλα για κολύμβηση, δύο σημεία.

 

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, ενημερώνει ότι είναι διατεθειμένος  με δικά του έξοδα (εφόσον αυτό δεν καταστεί εφικτό από την πλευρά του Δήμου) να κάνει λήψη και αποστολή δειγμάτων σε πιστοποιημένο χημείο για ανάλυση στα συγκεκριμένα σημεία που χαρακτηρίστηκαν από το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών, "προβληματικά".

 

Ακολουθεί η ανακοίνωσή του:

 

Μετά από τις τελευταίες ανακοινώσεις του ΠΑΚΟΕ σχετικά με τις παραλίες των Αγίων Θεοδώρων και την απώλεια της γαλάζιας σημαίας για άγνωστους λόγους, παρακαλώ να ληφθούν άμεσα δείγματα από τις παραλίες που αναφέρθηκε ότι υπάρχει ζήτημα και να σταλούν σε πιστοποιημένο χημείο για ανάλυση.

 

Έπειτα τα αποτελέσματα αυτά να κοινοποιηθούν προς γνώση όλων των λουομένων σε τοπικά και κεντρικά μέσα ενημέρωσης και αν διαφέρουν θετικά από αυτά του ΠΑΚΟΕ να κινηθούν άμεσα και νομικές διαδικασίες για δυσφήμιση και δόλιου πλήγματος στον τουρισμό της περιοχής.

 

Σε περίπτωση που τα παραπάνω δεν είναι εφικτό να γίνουν με δημοτικά έξοδα είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω ιδιωτικά. Τέλος παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετική διευκρίνιση ή επικοινωνία.

 

Με τιμή,

 

Θοδωρής Πέτρου

 

Δημοτικός Σύμβουλος