Ο Θοδωρής Πέτρου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Λογοθέτη

Ο Θοδωρής Πέτρου συστρατεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Κώστα Λογοθέτη και θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Με τους Πολίτες Μπροστά».

 

 

Οραματίζομαι ένα Δήμο πρότυπο που θα ανακτήσει τη χαμένη του αίγλη, θα βασιστεί στις νέες τεχνολογίες, στην άμεση συμμετοχή του δημότη για την επίλυση ζητημάτων της καθημερινότητας, αλλά και στον σχεδιασμό μακροπρόθεσμων βιώσιμων στόχων, λέει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Πέτρου.

 

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Ο Θεόδωρος Πέτρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγίους Θεοδώρους.

 

Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής και τελειόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

 

Επιχειρεί ως ιδιοκτήτης εταιρείας Πληροφορικής και Digital Marketing.

 

Είναι Project Manager και Business Analyst με καινοτόμα έργα και εφαρμογές που υλοποιήθηκαν και για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας.

 

Συμμετείχε στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013 και Horizon 2014-2020 του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης.

 

Επίσης, είναι μέλος του Project Management Institute, Google Partner με πιστοποιήσεις στα Grow Greek Tourism, Google Analytics & Google Ads.

 

Έχει ασχοληθεί και με τον κλάδο των ακινήτων ως συνεργάτης σε επιχείρηση Real Estate και με την πλατφόρμα AirBNB.

 

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου μας την περίοδο 2016-2019.

 

Είναι ο δημιουργός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτημάτων και ενημέρωσης δημοτών «Menoumeloutraki».

 

Είναι ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Αγίων Θεοδώρων (ΛΕΜΑΘ), ενώ έχει υπάρξει μέλος και εθελοντής δασοπυροσβέστης στο Σύλλογο Προστασίας του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι» αλλά και στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Tο Πράθι».