Ο τουρισμός στο Λουτράκι, οι απαράδεκτες δηλώσεις, το "περίεργο" ρεπορτάζ και το plan B για τα δίχτυα

Σε πολύ καλά επίπεδα κυμάνθηκε η τουριστική κίνηση στο Λουτράκι την περίοδο των εορτών του Πάσχα, εκτιμούν οι εμπλεκόμενοι στην ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία, ενώ ικανοποιητικές είναι οι προβλέψεις και για το καλοκαίρι.

 

Αναφερόμενος στην τουριστική κίνηση κατά τη διάρκεια της εορταστικής εβδομάδας του Πάσχα, ο Γιάννης Κόντης, πρόεδρος του Συλλόγου Επισιτιστών με την επωνυμία “Ξένιος Ζευς”, μιλώντας στο loutraki365.gr και το δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κανδρή, ανέφερε πως ο τουρισμός στο Λουτράκι κυμαίνεται τα τελευταία χρόνια σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και με αυξητικές τάσεις, σημειώνοντας πως η περιοχή διαρκώς “παίρνει τα πάνω της“.

 

Όσον αφορά στις καταγγελίες που έγιναν στο loutraki365.gr από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη σε συνέντευξη του στον Γιάννη Ηλιάδη, για καθυστερήσεις μισθοδοσίας αλλά και μαύρη αδήλωτη εργασία σε πολλές επιχειρήσεις του Λουτρακίου, που δραστηριοποιούνται κυρίως στον Τουριστικό Κλάδο, τις χαρακτήρισε "απαράδεκτες και τουλάχιστον ατυχείς".

 

Τέλος, αναφερόμενος στα δίχτυα και στο 1 εκατομμύριο ευρώ που εγκρίθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξη Χαρίτση για τοποθέτηση διχτυών κατά μήκος των ακτών Λουτρακίου, Σχίνου και Λίμνης Βουλιαγμένης, εκτίμησε ότι θα προλάβουν να τοποθετηθούν μέχρι το καλοκαίρι αλλά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, να τεθεί σε λειτουργία το plan B.

 

Ποιό είναι αυτό; Η απάντηση στο video που ακολουθεί...