Ο Υπουργός Τουρισμού στο Καζίνο Λουτρακίου - Η συνάντηση με 250 tour operators

Στο Λουτράκι Κορινθίας, με αφορμή το ετήσιο συνέδριο του Γαλλικού Τουριστικού Ομίλου Selectour Marietton, βρέθηκε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

 

Ο Υπουργός, μαζί με τον δήμαρχο της περιοχής, Γιώργο Γκιώνη, υποδέχθηκαν 250 τουριστικούς πράκτορες και τον διευθυντή του Ομίλου, Laurent Abibtol.

 

Ο Υπουργός Τουρισμού, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “το Λουτράκι διαθέτει το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Ελλάδας”.

 

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης δήλωσε πως:

 

“Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να φιλοξενούμε στον Δήμο μας 250 τουριστικούς πράκτορες, ενός από τους μεγαλύτερους τουριστικούς Ομίλους στην Ευρώπη. Οι Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες της Selectour Marietton, θα γίνουν στη χώρα τους, οι καλύτεροι πρεσβευτές του τουρισμού εμπειριών της πόλης του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής.

 

Η γνώση, η ενημέρωση, η πληροφόρηση για τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τις οποίες αποκομίζει ο επισκέπτης, θα διαχυθεί σε όλο το δίκτυο της Selectour, καθώς ο Δήμος μας διαθέτει συγκριτικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την προσέλκυση Γάλλων τουριστών στην περιοχή μας”.

.