Όγδοη στην Ευρώπη η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 200μ. Τζένγκο: «Έφαγα τα μούτρα μου και σήμερα »

Με εξαιρετικό τρόπο ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

 

Με την εμφάνισή της στον τελικό των 200μ γυναικών και την κατάκτηση τη όγδοης θέσης ολοκλήρωσε τον αγώνα της η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη.

 

Η νεαρή σπρίντερ αγωνίστηκε από τον 1ο διάδρομο του τελικού και τερμάτισε σε χρόνο 23.01 (0.7) για να βρεθεί στην όγδοη θέση και να πάρει υπερπολύτιμους βαθμούς για το ράνκινγκ των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Νικήτρια του αγώνα, ήταν η Μουζίνγκα Καμπούτζι με 22.49 ενώ ακολούθησε η Ντάριλ Νέιτα με 22.50.

 

Τζένγκο: «Έφαγα τα μούτρα μου και σήμερα όμως νομίζω θα έρθει χαρά την επόμενη φορά»τζενγκο

 

Βλέποντας ήδη μπροστά, η Ελίνα Τζένγκο εμφανίστηκε αισιόδοξη για τη συνέχεια μετά τον τελικό της στον ακοντισμό γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αποστολή στη Ρώμη: Πηνελόπη Γκιώνη

 


Χωρίς να είναι ικανοποιημένη από τις βολές της, η Ελίνα Τζένγκο μετά τον αγώνα της φάνηκε αισιόδοξη για τη συνέχεια παρ' ότι δεν έκανε την εμφάνιση που θα ήθελε στον τελικό του ακοντισμού γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στη Ρώμη, όπου κατέλαβε την 6η θέση.

 

Η ίδια, μιλώντας στο GWomen, δήλωσε πως πήρε το μάθημά της και πως ο επόμενος αγώνας της θα συνοδευτεί από χαρά:

 

«Η επίδοση η σημερινή δεν με αντιπροσωπεύει. Ένιωθα πάρα πολύ καλά αλλά σφίχτηκα, αυτό φάνηκε γιατί οι βολές μου ήταν όλες πάνω και δεν τις έστρωνα καθόλου μέσα.

 

Βέβαια, μπορώ να πω πως δεν στεναχωριέμαι καθόλου από αυτόν τον αγώνα, οι προπονήσεις έχουν δείξει πάρα πολλά καλά. Ξέρω ότι έχω πολύ χρόνο μπροστά μου και άμα κάνω τις προπονήσεις μου συγκεντρωμένα και έτσι όπως πρέπει, θα βγει και το σημερινό αποτέλεσμα.

 

Το πήρα το μάθημά μου και σήμερα, έφαγα τα μούτρα μου για ακόμη μία φορά και νομίζω πως θα είναι χαρά η επόμενη φορά».