Οι 10 ωραιότερες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης για το 2018

Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και η μικρή οθόνη κατακλύζεται ήδη από όμορφες παρουσίες, είτε παλιές και αγαπημένες, είτε νέες και πολλά υποσχόμενες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η τηλεόραση για εφέτος μοιράζει όμορφες εικόνες απλόχερα. 

Ας δούμε, όμως, τι πιο ενδιαφέρουσες, μέχρι στιγμής:

 

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

 

 

Ο Alpha, ξεκίνησε ένα νέο project, με τίτλο "Bake Off Greece" και εκτός από τα μέχρι στιγμής θετικά σχόλια για το πρόγραμμα, στην παρουσίαση συναντάμε την πανέμορφη Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία άφησε προσωρινά το "american dream" για να μας μαγέψει με την παρουσία της στην tv,

 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 

 

Το GNTM επέστρεψε δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση και ακούγοντας την επιστροφή του, το μυαλό μας δεν θα μπορούσε να πάει παρά στην ιδανικότερη για αυτήν την θέση, Βίκυ Καγιά. Αλλά την παράσταση μέχρι στιγμής έχει κλέψει η πολυτάλαντη και ευφραδής Star Hellas 2011, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Ζέτα Μακρυπούλια

 

 

Ένα από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, το Ρουκ Ζουκ, επέστρεψε ανανεωμένο και στο τιμόνι αυτού, η πάντοτε λαμπερή, Ζέτα Μακρυπούλια.

 

Ελένη Τσολάκη

 

 

Η Ελένη Τσολάκη είναι ομολογουμένως μια όμορφη παρουσία που δεν περνά απαρατήρητη και μας συντροφεύει με ένα χιουμοριστικό infotainment εν ονόματι, "Τι λέει;".

 

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

 

 

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απουσίασε για λίγο από τα τηλεοπτικά πράγματα, αλλά επέστρεψε δυναμικά με τη νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου του Ant1, η "Επιστροφή". Και μπορεί το concept της σειράς να μην είναι ότι πιο ευχάριστο αλλά η παρουσία της ηθοποιού μας κερδίζει σε κάθε περίπτωση.

 

Μαντώ Γαστεράτου

 

 

Μπορεί η όμορφη Μαντώ να παντρεύτηκε προσφάτως με τον αγαπημένο της, Νίκο Ισηγόνη στην Ανάβυσσο, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε στο να συνεχίσει να μας χαρίζει την παρουσία της μέσω της εκπομπής, Splash.

 

Ιωσηφίνα Τζουγανάκη

 

 

Ο τροχός της τύχης αγαπήθηκε και συνεχίζει. Τι κι αν η εντυπωσιακή Τζούλια Νόβα αποχώρισε; Στη θέση της, στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, βρίσκεται η γλυκύτατη και συνάμα σέξι, Ιωσηφίνα Τζουγανάκη.

 

Βίκυ Καγιά

 

 

Όταν μιλάμε για ομορφιά, η Βίκυ Καγιά δεν θα μπορούσε να λείπει σε καμία περίπτωση. Ένα μοντέλο διεθνών προδιαγραφών, το οποίο εκτός από το GNTM, συνεχίζει με νέα επεισόδια στο Shopping Star.

 

Ντόρα Μακρυγιάννη

 

 

Η Ντόρα Μακρυγιάννη πρωταγωνιστεί στη σειρά, “Γυναίκα χωρίς όνομα”, και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει ιδιαίτερη προσοχή και όχι μονάχα για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και για την ομορφιά της.

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 

 

Το My style Rocks, επέστρεψε στους δέκτες μας για 2η χρονιά, με 13 νέες κοπέλες να εκθέτουν κάθε λογής concept καθημερινά. Εκτός από τις αλλαγές στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, στην παρουσίαση αυτού βρίσκεται η ανανεωμένη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.