Οι... 347 υποψήφιοι του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Σχεδόν 350 θα είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι σε όλα τα ψηφοδέλτια του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Για την ακρίβεια, 347 υποψήφιοι κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους στο Πρωτοδικείο Κορίνθου και θα... "διασταυρώσουν τα ξίφη τους", σύμφωνα με το δημοσιογραφικό κλισέ, σε μια εκλογική μάχη που αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.

 

Σημειώνεται ότι στις εκλογές του 2019, είχαν λάβει μέρος 398 υποψήφιοι από 7 συνδυασμούς, ενώ υπήρχαν και 2 ανεξάρτητα τοπικά ψηφοδέλτια: Ένα στο Λουτράκι και ένα στα Πίσια.

 

Από το 2019 έως και σήμερα, κύλησε πολύ νερό στο... δημοτικό αυλάκι. Ο Δημήτρης Βασιλείου, δεν είναι πια κοντά μας (συμπληρώθηκαν χθες μόλις 40 ημέρες από το θάνατό του), ο Γιάννης Καραπανάγος κατεβαίνει υποψήφιος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με επικεφαλής τον Δημήτρη Πτωχό, ο Κώστας Λογοθέτης κρέμασε το πολιτικό του κουστούμι, ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση, άλλαξε επικεφαλής, καθώς στο τιμόνι της παράταξης, θα καθίσει ο Μενέλαος Μενελάου. Κοινοί παρονομαστές των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, ο Γιώργος Γκιώνης, η Μαρία Πρωτοπαππά και ο Κωστής Ζερβός.

 

Πλέον, η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει καθώς μόλις 28 ημέρες απομένουν για να "ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι" και να μάθουμε την επιλογή των κατοίκων του Δήμου για τους εκλεκτούς του σε κάθε θέση.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι θέσεις των συμβούλων για τις οποίες "παλεύουν" οι 347 υποψήφιοι είναι συνολικά 49 (εκτός της θέσης του Δημάρχου). Αναλυτικά:

 

25 Δημοτικοί Σύμβουλοι

11 Τοπικοί Σύμβουλοι στην Τοπική Κοινότητα Λουτρακίου - Περαχώρας (1 επικεφαλής και 10 τοπικοί σύμβουλοι)

5 Τοπικοί Σύμβουλοι στην Τοπική Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων (1 επικεφαλής και 4 τοπικοί σύμβουλοι)

5 Τοπικοί Σύμβουλοι στην Τοπική Κοινότητα Ισθμίας (1 επικεφαλής και 4 τοπικοί σύμβουλοι)

3 Τοπικοί Σύμβουλοι στην Τοπική Κοινότητα Πισίων (1 επικεφαλής και 2 τοπικοί σύμβουλοι)

 

Φυσικά, υπάρχουν και άλλες θέσεις, όπως αυτή του προέδρου της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ., του προέδρου της ΔΟΚΟΠΑΠ, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, της Τουριστικής αλλά και των διαφόρων επιτροπών του Δήμου.

 

Οι 347 υποψήφιοι που προέκυψαν μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο Κορίνθου είναι οι παρακάτω:

 

Δείτε εδώ τους υποψήφιους από το συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη "Παρέμβαση Πολιτών"

Δείτε εδώ τους υποψήφιους από το συνδυασμό της Μαρίας Πρωτοπαππά "Δύναμη Δημιουργίας"

Δείτε εδώ τους υποψήφιους από το συνδυασμό του Κωστή Ζερβού "Επιλογή Ευθύνης"

Δείτε εδώ τους υποψήφιους από το συνδυασμό του Μενέλαου Μενελάου "Λαϊκή Συσπείρωση"