Οι Ολλανδοί τρέχουν στο Λουτράκι

Η Ολλανδική Ομάδα LIEMERS RUNNING TEAM (http://www.runningteamliemers.nl) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

 

Από τις 12/03- 18/03/ 2019 οι αθλητές θα φιλοξενηθούν στην πόλη του Λουτρακίου με σκοπό την προ-ολυμπιακή προετοιμασία τους. Οι προπονήσεις τους θα πραγματοποιηθούν στο «Θώδειο» Στάδιο.

 

Στόχος αυτού του FAM trip είναι η ανάδειξη της πόλης του Λουτρακίου, μεταξύ άλλων, και ως Δρομικού Αθλητικού Προορισμού βάζοντας την περιοχή στον παγκόσμιο χάρτη της δρομικής προετοιμασίας των αθλητών, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία.

 

 

Αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ αθλητικός σύλλογος και ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων. Η προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την συμβολή του Παναγιώτη Θεοχάρη και την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων τόσο από τον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο όσο και από επιχειρηματίες που συνέβαλαν οικονομικά βοηθώντας σημαντικά στην υλοποίηση αυτού του προπονητικού καμπ.

 

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μεταξύ των αθλητών είναι ο πρωταθλητής Ολλανδίας 2019 στον ανώμαλο δρόμο αθλήτριες της εθνικής ομάδας ανωμάλου δρόμου της Ολλανδίας άλλα και αντίστοιχοι αθλητές από τα 800 έως και τον μαραθώνιο.

 

πηγή: sfedona.gr