Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: Το σημείωμα του πατέρα που σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Μηλέα του Δήμου Ζαχάρως στην Ηλεία, όταν 86χρονος πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

 

 

Ο πατέρας φέρεται πως διέθετε έναν σκληρό χαρακτήρα που ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο για τα πάντα, σύμφωνα με τις περιγραφές όσων τον ήξεραν.

 

 

Ο 86χρονος είχε διαύγεια πνεύματος, ήταν και εξοικειωμένος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς είχε και προφίλ στα social media, ενώ ήταν περήφανος για την ενασχόληση των παιδιών του με τον παραδοσιακό χορό και τα τραγούδια.

 

 

Όμως, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, πίσω από όλα αυτά όμως φαίνεται πως έκρυβε κάποιες εμμονές, που αποτυπώθηκαν και στο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του και που φανέρωνε πως είχε σχεδιάσει τα επόμενά βήματά του.

 

 

Όπως αναφέρεται, φαίνεται πως είχε θέμα με τον μικρότερο γιο του, που είχε έρθει τον τελευταίο μήνα από την Αθήνα, ζούσε στον επάνω όροφο του σπιτιού και οι προστριβές ήταν συχνές, ενώ τον φρόντιζε έπειτα από την πρόσφατη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη.

 

 

Το βράδυ της Δευτέρας, ο πατέρας φαίνεται πως περίμενε τον γιο να επιστρέψει και όταν πήγε να ανέβει τη σκάλα για τον πάνω όροφο, όπου και διέμενε, ο ηλικιωμένος τον πυροβόλησε στο πρόσωπο.

 

 

Στη συνέχεια ο πατέρας επέστρεψε στο δικό του σπίτι, στο ισόγειο, και μπροστά στην πόρτα αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

 

 

Μαρτυρίες ατόμων από τον κύκλο της οικογένειας, τόνισαν πως πρόσφατα ο πατέρας είχε ζητήσει από το γιο να μην πηγαίνει στο καφενείο του χωριού, γιατί είχε τσακωθεί ο ίδιος με τον καφετζή.

 

 

patrisnews.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ