Ολοκληρώνεται το μικρό "παλάτι" του Ολυμπιακού Λουτρακίου (Εικόνες)

Σε καθημερινή βάση και πάντα βάση του χρονοδιαγράμματος, προχωράνε τα έργα στο ιδιόκτητο γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου, απέναντι από το παλιό εργοστάσιο της Pepsi στο Λουτράκι, όπως μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το loutraki365.gr...

 

Μετά την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα, έργο που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια, σειρά είχε σήμερα η έναρξη της κατασκευής των αποδητηρίων. Τόσο ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Δέδες, όσο και ο γραμματέας Σωτήρης Μουζάκης, βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των εργασιών. Μαζί τους, ήταν ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Κορδώσης και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μπόζνος.

 

Εκτός από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Λουτρακίου, το συγκεκριμένο έργο θα περιλαμβάνει αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, των διαιτητών αλλά και αίθουσα γυμναστηρίου. Τέλος, μία από τις αίθουσες που θα δημιουργηθούν, θα χρησιμοποιείται ως αίθουσα συσκέψεων και προβολής video.

 

Το έργο, αναμένεται να ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ, με το κόστος να καλύπτεται από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Δέδε, αλλά και χορηγούς, οι οποίοι διακρίνουν την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα και επιβραβεύουν με αυτόν τον τρόπο την αλλαγή στον "αέρα" του Συλλόγου.

 

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Λουτρακίου, θα συναντηθούν με φορείς της Περιφέρειας, προκειμένου να επιτύχουν τη χρημοτοδότηση για την τοποθέτηση προβολέων ηλεκτρικού φωτισμού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δέδες, το συγκεκριμένο έργο είναι κομβικής σημασίας και θα λύσει τα χέρια των ανθρώπων της ομάδας, καθώς αν τοποθετηθούν προβολείς θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται προπονήσεις (αλλά και αγώνες), ακόμα και τις ώρες που δεν θα υπάρχει φυσικός φωτισμός.

 

Σημειώνεται ότι στο γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου, οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες κυρίως στον Περιβάλλοντα χώρο.