Ολοκληρώθηκαν οι οδοποιίες στο Βραχάτι

Οι τίτλοι τέλους στο “Δημοτικής Οδοποιίας στην Δ.Κ Βραχατίου” έπεσαν πριν απο λίγες ημέρες καθώς ολοκληρώθηκε το έργο, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

 

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν στην κυκλοφορία τμήματα οδών που χρειάζονταν ασφαλτόστρωση και επισκευάστηκαν οδοί καθ’ όλο το μήκος τους. Πρόκειται συγκεκριμένα για τις οδούς Αλεξανδρουπόλεως, Ι. Μπούλια, Νίκου Γκάτσου (Νεφέλης), Κορίνθου-Αγίου Αντωνίου, Χίου(τμήμα), Τήνου, Λαζανά (Βραχάτι), Λαζανά (Σαμούτανη), Κάθετοι Λαζανά, Πάρκινγκ, Πετρίδη, Λουλουδιών, Κολοκοτρώνη, Γαλήνης, Κάθετος Στυμφαλίας, Κωνσταντινουπόλεως και Νικηταρά.

 

 

Όπως ενημερώνει ο δήμος με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε, “αναπλάσαμε την παραλιακή ζώνη, αναβαθμίζοντας την, κάνοντάς την ταυτόχρονα ελκυστική και λειτουργική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες, γεγονός που θα ωφελήσει κυρίως τους επιχειρηματίες της περιοχής.

 

Έργα που υλοποιούνται με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, σεβόμενοι και το τελευταίο ευρώ που δίδεται για την αναμόρφωση της περιοχής μας, για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων“, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

korinthia.net.gr