Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για Χριστοδουλόπουλο - Προχωράει και για Μολέντο

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ ΑΕΚ και Χριστοδουλόπουλου για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν για τα καλά στο... κόλπο για τον διεθνή άσο. Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει καταθέσει αρκετά δελεαστική πρόταση στον Χριστοδουλόπουλο και μάλιστα στο μεγάλο Λιμάνι φαίνεται να λαμβάνουν αισιόδοξα μηνύματα σχετικά με τις αποφάσεις του παίκτη, όπως αναφέρει η "Live Sport". 

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον του 31χρονου μεσοεπιθετικού εκτιμούν ότι πιθανότατα του χρόνου θα αγωνίζεται στους Πειραιώτες και θα γίνει έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που θα έχει φορέσει τη φανέλα και των τεσσάρων "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

 

Προχωράει και για Μολέντο

 

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει σύμφωνα με τη "Sportday" να κινηθούν άμεσα για να τελειώσουν το θέμα, είτε θετικά, είτε αρνητικά. 

 

Από τη Δευτέρα μάλιστα είναι πιθανόν να εντείνουν τις επαφές με την Ιντερνασονάλ για να βρουν τη "χρυσή τομή", προσπαθώντας παράλληλα να ξεπεράσουν τον "σκόπελο" της ρήτρας των 2 εκατ. ευρώ που είχε βάλει ο Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα. 

 

Εφόσον δεν προχωρήσει τελικά η περίπτωση του Βραζιλάνου αμυντικού, τότε θα στραφούν στον Πορτογάλο στόπερ της Ζενίτ, Λουίς Νέτο.