Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Mικρός τελικός της EuroLeague (18:00), Ρεάλ-Παναθηναϊκός τελικός(21:00)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στον μικρό τελικό του Final Four της EuroLeague, θέλοντας να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην διοργάνωση.

 

Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε κοντράρονται σήμερα (26/5) στον μικρό τελικό του Final Four της EuroLeague (18:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

 

Το κίνητρο των δύο αντιπάλων σαφώς και είναι μειωμένο μετά τις ήττες που γνώρισαν στους ημιτελικούς, ωστόσο ξέρουν ότι στο πλαίσιο των υποχρεώσεών τους πρέπει να αγωνιστούν θέλοντας να ολοκληρώσουν με θετικό πρόσημο την σεζόν στην Ευρώπη.

 

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ η Φενέρ θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Γιγκίτ Μεστόγλου.

 

Ρεάλ-Παναθηναϊκός AKTOR: Πού θα δείτε τον τελικό της EuroLeague

 

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου
 

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ρίχνεται απόψε (26/5) στην μάχη του τελικού του Final Four της EuroLeague, αντιμετωπίζοντας την Ρεάλ, με φόντο την κορυφή της Ευρώπης.

 

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν απόψε (26/5) την Ρεάλ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στον τελικό του Final Four της EuroLeague, με φόντο τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας τους.

 

Το "τριφύλλι" αγωνίζεται σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2011, όταν και είχε κατακτήσει για τελευταία φορά την EuroLeague, έχοντας μπροστά του την κάτοχο του τίτλου.

 

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραταχθεί χωρίς απουσίες. Αντιθέτως, η Ρεάλ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γκάμπριελ Ντεκ, που έχει τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ