Ολυμπιακός: Η φάρσα στον Μπραζντέικις και το μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα αυτισμού -

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα όμορφο VIDEO για την Παγκόσμια ημέρα του αυτισμού, όπου οι αθλητές του προγράμματος ONE Team της EuroLeague έκαναν μία φάρσα στον Ίγκνας Μπραζντείκις και στην συνέχεια πέρασαν χρόνο μαζί με τον Λιθουανό και τους Παπανικολάου, Λαρεντζάκη.

Ολυμπιακός: Η φάρσα στον Μπραζντέικις, τα χαμόγελα Παπανικολάου - Λαρεντζάκη και το μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα αυτισμού

PRINTSCREEN

 


Ανήμερα της Πρωταπριλίας και παραμονή της Παγκόσμιας ημέρας αυτισμού, οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ίγκνας Μπραζντέικις βρέθηκαν στο βοηθητικό του ΣΕΦ στο πλαίσιο της ενέργειας ONE Team της EuroLeague και συναντήθηκαν με τους μικρούς αθλητές.

 

Οι λιλιπούτιοι αθλητές μάλιστα έκαναν μία φάρσα στον Μπραζντέικις, αφού έκαναν ότι κοιμούνται και στην συνέχεια πήγαν πίσω του και τον τρόμαξαν ενώ έπαιζε ένα παιχνίδι με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Στην συνέχεια, οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν χρόνο με τα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους, με τον Παπανικολάου να βγάζει μία μικρή ομιλία και τον Μπραζντέικις να παραδέχεται ότι τρόμαξε από την φάρσα που τού έγινε.

 

Δείτε το VIDEO:

 

 

 

Σφαιρόπουλος: "Η ομάδα από το Ντουμπάι είναι αλατοπίπερο για την Αδριατική Λίγκα"

 

Σφαιρόπουλος: "Η ομάδα από το Ντουμπάι είναι αλατοπίπερο για την Αδριατική Λίγκα"


 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για την απόφαση να ενταχθεί ομάδα από το Ντουμπάι στην Αδριατική Λίγκα και σχολίασε ότι όλο αυτό θα δώσει αλατοπίπερο στο πρωτάθλημα, προσθέτοντας ότι θα κάνει καλό στο μπάσκετ η προσθήκη ακόμα ενός δυνατού συνόλου.

 

Εδώ και μερικές εβδομάδες είναι γνωστό ότι μία ομάδα από το Ντουμπάι θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν στην Αδριατική Λίγκ, αλλά όχι στην EuroLeague, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Σπύρου Καβαλιεράτου ότι πιθανή ένταξη ομάδας από τα ΗΑΕ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα έπαιρνε αναβολή τουλάχιστον ενός χρόνου.

 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε από Σέρβους δημοσιογράφους για την απόφαση να βρεθεί ομάδα από το Ντουμπάι στην Aba League και ξεκαθάρισε ότι αυτό θα δώσει το κάτι διαφορετικό στην λίγκα.

 

"Το μπάσκετ είναι ανοιχτό πλέον στις μέρες μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν υπάρχουν εμπόδια, οπότε μία ομάδα από το Ντουμπάι μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη ή στην EuroLeague" τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, για να προσθέσει:

 

"Θέλουν να βρεθεί ένας τρόπος να αγωνιστούν στην EuroLeague και είδαν ότι αυτό μπορεί να γίνει μέσω της Αδριατικής Λίγκας. Η προσθήκη αυτής της ομάδας θα δώσει αλατοπίπερο στην λίγκα. Νομίζω ότι είναι καλό για κάθε λίγκα όταν εντάσσεται σε αυτή μία ποιοτική ομάδα".