Ολυμπιακός Λουτρακίου: Τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να ανέβει κατηγορία

Άπαντες στο Λουτράκι  περιμένουν τον σημερινό εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Σαρωνικό Γαλατακίου  για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Με νίκη σήμερα στις 17:00 στο ‘’Θώδειο’’ στάδιο  και  με συνδυασμό αποτελεσμάτων  ο Ολυμπιακός Λουτρακίου  θα επανέλθει στην Α’ κατηγορία ποδόσφαιρου Κορινθίας. Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση 4απλής ισοβαθμίας, οι ερυθρόλευκοι θα πανηγυρίσουν την άνοδο.

 

Τα μάτια βέβαια όλων,  περά από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου είναι στραμμένα και  στο γήπεδο των Ισθμίων. Εκεί ο τοπικός Ποσειδώνας  αντιμετωπίζει  τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου,  το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει  ποιες θα είναι οι 2 ομάδες  που θα ακολουθήσουν  την ΠΑΣ Κλένια στην Α’ κατηγορία.

 

Ελπίδες για άνοδο διατηρούν και οι Αγ. Θεόδωροι οι οποίοι αγωνίζονται στο γήπεδο του Ζευγολατιού κόντρα στον Άρη Βοχαικού.

 

Η παρουσία του κόσμου, των φιλάθλων μας, είναι απαραίτητη,  άπαντες  πρέπει  να δώσουμε  το πάρων  σήμερα  στις 17:00 στο ’Θώδειο’’ στάδιο. 

 

Το διαιτητικό  τρίο του αγώνα είναι οι Ρούτσης, Καρακάσης, Μπουρτσοβίτης.

 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ( 30η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θύελλα Κ. Διμηνιού–Ταρσινά ’97Ποσειδών Κ. Βρύσης–Ατρόμητος ΧιλιομοδίουΣΦΛ Ολυμπιακός–Σαρωκός ΓαλατακίουΠρόοδος Αγ. Βασιλείου–ΠΑΣ ΚύψελοςΑστέρας Κορίνθου–νιΦωκάς Αρχ. ΚλεωνώνΆρης Βοχαϊκού–Αγ. ΘεόδωροιΠΑΣ Κλένια–ΑΟ ΠεραχώραςΠανευρωστινιακός–ΑΟ Λυκοποριάς

 

Η βαθμολογία: