Ώρα 00:30 - Πώς είναι η κατάσταση τώρα στο Λουτράκι

Αισθητά καλύτερη είναι η εικόνα στην περιοχή του Λουτρακίου αυτή την ώρα (12:30), παρά τη συνεχή βροχόπτωση που πλήττει την περιοχή.

 

Η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί στην Λεωφόρο Αθηνών, ενώ έχουν περιοριστεί τα νερά και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.

 

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αθηνών,στο ρεύμα προς Λουτράκι από το ύψος του Avenue και μέχρι το κατάστημα "Υδρώ" είχε διακοπεί, καθώς οι δρόμοι είχαν μετατραπεί σε ποτάμια και υπήρχε κίνδυνος λόγω του παρακείμενου ρέματος. Ωστόσο, η συντονισμένη προσπάθεια των συνεργείων του δήμου που επιχείρησαν στο σημείο, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Κώστα Παντελέου, αλλά και του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, είχε αποτέλεσμα την άμεση επαναφορά του σημείου στην κυκλοφορία.

 

Επίσης, σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το Loutraki365.gr, με το ΑΤ Λουτρακίου,  τα νερά έχουν απομακρυνθεί σε ικανοποιητικό βαθμό και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος που από το ύψος του Cocoon μέχρι και την Πλώρη, είχε μετατραπεί νωρίτερα σε ποτάμι.

 

Αυτή την ώρα, οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, στρέφουν την προσοχή τους κυρίως στην οδό Δημοσίων Υπαλλήλων που παρουσιάζει αρκετά μεγάλο πρόβλημα, καθώς υπάρχει υπερχείλιση υδάτων από το παρακείμενο ρέμα.