Ορεινή Κορινθία: Έρευνα για αιμομιξία στην οικογένεια των «Παλαιοχριστιανών»

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τους αυτοαποκαλούμενους «Παλαιοχριστιανούς» στην Ορεινή Κορινθία. «Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί» λέει ο Γιώργος Καλλιακμάνης…

 

Οι αποκαλύψεις για την οικογένεια των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών» στην Ορεινή Κορινθία, έφεραν εισαγγελική παρέμβαση, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν πλέον να διαπιστώσουν αν μέσα σε όλα, υπάρχει και αιμομιξία. Την αποκάλυψη έκανε το πρωί ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, που ανέφερε πως έχει ήδη ξεκινήσει σχετική έρευνα.

 

Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να μάθει πόσα είναι τα παιδιά στο κοινόβιο, πόσα από αυτά είναι κάτω των 16 έτών και δεν πηγαίνουν σχολείο όπως προβλέπει ο νόμος και τι συμβαίνει με ένα βρέφος 11 μηνών που ζει μαζί τους, αγνώστου πατρός.

 

 

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών», μετά από επιχείρηση της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα στην Ορεινή Κορινθία. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου εντός της ημέρας.

 

Κατά την έφοδο της αστυνομίας εντοπίστηκε ο 15χρονος γιος του 45χρονου. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε μετά από εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες μέχρι να αποφασιστεί πού θα μεταφερθεί. Ωστόσο, μέλος της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» διέψευσε τη μεταφορά του ανήλικου στο «Παίδων».