Ορειβατικός Σύλλογος Κορίνθου:Ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου διοργανώνει εξόρμηση στο Νησί

Ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου διοργανώνει εξόρμηση στο Νησί, κοινή ανάβαση με τον Ε.Ο.Σ. Αχαρνών. Μια κορυφή μεταξύ της Ντουρντουβάνας και των Αορανείων Ορέων. 

 

Με αφετηρία την τεχνητή λίμνη Δόξα οι δύο ομάδες (ορειβατική και πεζοπορική) θα ακολουθήσουν το πανέμορφο μονοπάτι που διάνοιξε και σηματοδότησε ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου. Αφού φτάσουν στην Τουρκόβρυση θα ακολουθήσουν το μονοπάτι με την πορτοκαλί σήμανση ως τη βρύση της Γκιώνας. 

 

ΦΕΝΕΟΣ
Νησί (2005μ.)
Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Εκεί οι δύο ομάδες θα χωριστούν.

 

Η ορειβατική ομάδα θα ακολουθήσει ανηφορική πορεία από το διάσελο του Μαδερού ως την κορυφή Νησί (2005μ.). Διασχίζοντας την κορυφογραμμή θα κατευθυνθεί προς το διάσελο του κυνηγού και εν συνεχεία προς τη Λίμνη Δόξα.
Ω.Π. : 7-8 ώρες Β.Δ.: Β+

 

Η πεζοπορική ομάδα θα συνεχίσει στο μονοπάτι με τα πορτοκαλί σημάδια προς τη μονή του Αγίου Γεωργίου με κατάληξη τη λίμνη Δόξα.
Ω.Π. : 5 ώρες Β.Δ.: Α

 

Στο Μεσινό θα έχουμε την ευκαιρία να πιούμε το καφεδάκι μας αλλά και στην επιστροφή μας, να γευτούμε στην ταβέρνα ντόπια κρέατα ή νηστίσιμα και ντόπιο κρασί.

 

Εξοπλισμός: 
Σακίδιο, χειμερινές αρβύλες, γκέτες, μπατόν, σκούφος, αδιάβροχα γάντια, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, θερμοεσώρουχα, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό-αδιάβροχο-διαπνέον), κάλτσες δεύτερες, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, ατομικό φαρμακείο, αναπτήρας, ξηρά τροφή, κολατσιό, νερό. Όσοι επιθυμούν μια δεύτερη αλλαξιά στο λεωφορείο.

 

Αναχώρηση: Στις 7:00 το πρωί από τα περιβολάκια

 

Κόστος Συμμετοχής: 15€

 

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής στους Αρχηγούς:

 

Παναγουλόπουλος Θεόδωρος 6985916716,

 

Τόμπρου Δέσποινα 6937204653

 

και στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 
(Τετάρτη 20:00 – 22:00)

 

Στις εξορμήσεις του συλλόγου συμμετέχουν μόνο τα ταμιακώς εντάξει μέλη του. 
Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Κορίνθου με κόστος εγγραφής 10€ (εφάπαξ) και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.