Οριστική ρήξη! Διεγράφη και επίσημα ο Θανάσης Μουζάκης από το συνδυασμό του Κ. Λογοθέτη

Διεγράφη και επίσημα από το συνδυασμό του Κ. Λογοθέτη "Με τους Πολίτες Μπροστά", ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μουζάκης...

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Λογοθέτης, είχε αποστείλει σχετικό αίτημα από τις 21 Δεκεμβρίου στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Φίλιππα Θυμή, με το οποίο γνωστοποιούσε την απόφασή του περί διαγραφής του Θανάση Μουζάκη: "Κύριε Πρόεδρε, σας ενημερώνω ότι ο Κύριος Μουζάκης Αθανάσιος δεν ανήκει στην ομάδα των συμβούλων της παράταξης "Με τους Πολίτες Μπροστά", αναφερόταν χαρακτηριστικά. Ωστόσο, βάσει κανονισμού για τη διαγραφή ενός συμβούλου, δεν αρκεί μόνο η απόφαση του επικεφαλής, καθώς απαιτείται η συναίνεση της πλειοψηφίας των δύο τρίτων των μελών ενός συνδυασμού. Οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι του Κώστα Λογοθέτη, δεν είχαν υπογράψει τη διαγραφή του Θανάση Μουζάκη και έτσι αυτή δεν θεωρούταν επισήμως έγκυρη.

 

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ζήτημα επιλύθηκε, οι υπόλοιποι 2 δημοτικοί σύμβουλοι, ήτοι Θοδωρής Πέτρου και Δημήτρης Δέδες υπέγραψαν και έτσι ο Θανάσης Μουζάκης, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους "Πολίτες Μπροστά" μετά από 12 χρόνια στην παράταξη.

 

Στη νέα επιστολή που απέστειλε στις 8 Ιανουαρίου 2022 ο Κώστας Λογοθέτης, προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάρχει μια διαφοροποίηση σε σχέση με την προηγούμενη: Έχουν προστεθεί, έστω και επιγραμματικά, οι λόγοι της διαγραφής του Θανάση Μουζάκη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά "Οι λόγοι της διαγραφής είναι πολλοί και σοβαροί. Επιγραμματικά, αναφέρουμε ότι ο κ. Μουζάκης Αθανάσιος επανειλημμένως στο Δημοτικό Συμβούλιο, εξέφρασε απόψεις τελείως αντίθετες από αυτές τις παράταξής μας".

 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Θανάσης Μουζάκης, είναι πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και η δημοτική παράταξη "Με τους Πολίτες Μπροστά" μένει πλέον με τον επικεφαλής (Κώστα Λογοθέτη) και ακόμα 2 δημοτικούς συμβούλους (Θοδωρή Πέτρου και Δημήτρη Δέδε).