Οριστικό: Τότε θα είναι έτοιμη η βυθιζόμενη γέφυρα της Ισθμίας

Τέλος αναμένεται να δοθεί στην πολύμηνη ταλαιπωρία των κατοίκων της Ισθμίας και όχι μόνο, που εδώ και εννέα ολόκληρους μήνες, παρά τις δεσμεύσεις που είχαν δοθεί, έβλεπαν τη βυθιζόμενη γέφυρα να παραμένει κλειστή.

 

Στη συνάντηση αντιπροσωπείας της Δημοτικής παράταξης "Με τους Πολίτες Μπροστά", με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη, με την Διευθύνουσα σύμβουλο της Ανώνυμης Εταιρίας ΔΙώρυγας Κορίνθου, Ελένη Σακισλή, υπήρξε η εξής δέσμευση: Η Γέφυρα της Ισθμίας, θα είναι και πάλι διαθέσιμη για χρήση από το κοινό, στο τέλος Σεπτεμβρίου.

 

Με αφορμή, τη σημερινή συνάντηση, η Δημοτική παράταξη "Με τους Πολίτες Μπροστά", εξέδωσε ανακοίνωση, δεσμευόμενη παράλληλα στους δημότες ότι θα παρακολουθεί το θέμα "έως ότου δοθεί τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία τους".

 

Δείτε την ανακοίνωση:

 

Σήμερα, 31 Αυγούστου 2018,  αντιπροσωπεία της Δημοτικής μας Παράταξης με επικεφαλής τον κ. Κ. Λογοθέτη, πραγματοποίησε συνάντηση με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Α.Ε.ΔΙ.Κ  κα Σακισλή Ελένη, για το θέμα της πολύμηνης διακοπής λειτουργίας της βυθιζόμενης γέφυρας των Ισθμίων.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από σειρά ερωτημάτων που θέσαμε με επιστολή μας, προς την Ανώνυμη Εταιρία ΔΙώρυγας Κορίνθου, στην οποία ζητούσαμε παράλληλα, άμεσα συνάντηση με τη διευθύνουσα σύμβουλο της Διώρυγας. Το εν λόγω γραπτό αίτημά μας, κοινοποιήθηκε και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Η αντίδραση της διευθύνουσας συμβούλου της Διώρυγας ήταν άμεση. Στη συζήτησή μας, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επικεντρωθήκαμε στην όσο το δυνατόν ταχύτερη επαναλειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας.

 

Η κυρία Σακισλή, μας ενημέρωσε αναλυτικά για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, τονίζοντας παράλληλα ότι σε όλες τηρείται απόλυτα η νομιμότητα και δεσμεύτηκε ότι, η βυθιζόμενη γέφυρα των Ισθμίων θα είναι και πάλι διαθέσιμη για χρήση από τους συνδημότες μας,  στο τέλος Σεπτεμβρίου.

 

Διαβεβαιώνουμε τους συνδημότες μας ότι, ως δημοτική παράταξη, θα παρακολουθούμε στενά το θέμα, έως ότου δοθεί τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία τους.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ