Ούτε μία, ούτε δύο: Δεκατέσσερις συλλήψεις στην Κόρινθο

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (25.5.2018), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε χίλια σαράντα πέντε (1045) άτομα, εκ των οποίων τα επτακόσια εβδομήντα οκτώ (778) ήταν ημεδαποί και τα διακόσια εξήντα επτά (267) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε επτακόσια ενενήντα (790) οχήματα.

 

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν εβδομήντα έξι (176) άτομα, από τα οποία ενενήντα δύο (92) ήταν ημεδαποί και ογδόντα τέσσερα (84) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν ενενήντα ένα (91) άτομα.

 

 

Όσον αφορά στην Κορινθία, συνελήφθησαν:

 

Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για ναρκωτικά.

 

Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για καταδικαστικά έγγραφα.

 

Τρεις (3) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

 

Πέντε (5) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.