Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Πάλης Loutraki 2021 Veterans World Wrestling Championships Loutraki 2021

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 24 Οκτωβρίου στο Λουτράκι έχει ξεκινήσει. Η μεγαλύτερη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης για το 2021, όσον αφορά τις συμμετοχές, θα γίνει στην Ελλάδα, καθώς θα αγωνιστούν 800 αθλητές από 50 χώρες, ενώ συνολικά αναμένονται στην Ελλάδα περισσότερα από 1.000 άτομα (μαζί με συνοδούς, προπονητές, διαιτητές).

 

 
Ο Δήμαρχος Γιωργος Γκιωνης στον χαιρετισμό που απεύθυνε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Βετεράνων Πάλης, καλωσόρισε τη διοργάνωση, συνεχάρη την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

"Η στήριξη τέτοιων κορυφαίων διοργανώσεων, που προάγουν τον αθλητισμό και προβάλουν τον Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και τη χώρα μας ως διεθνή αθλοτουριστικό προορισμό, αποτελεί προτεραιότητα.

 

Στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας, υποστηρίζουμε έμπρακτα τη διοργάνωση και εύχομαι οι αγώνες που θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας, με τη συμμετοχή κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και αθλητών, να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία".

 

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μπράβο και στον άξιο Δήμαρχο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και φίλο, Γιώργο Γκιώνη, καθώς η διεξαγωγή στο Λουτράκι επιβεβαιώνει τον διεθνή χαρακτήρα της πόλης ως προορισμό αθλητικού τουρισμού και δικαιώνει τις συνεχείς προσπάθειές του, αξιοποιώντας τις επαρκέστατες ξενοδοχειακές υποδομές της περιοχής, αλλά και τα κοντινά, πολύ σπουδαία, πολιτιστικά και ιστορικά ορόσημα του τόπου μας".
 

 

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "LOUTRAKI 2021 ΥΡΓΕΙΟ ΑΒΛΗΤΙΣΜΟΥ LOUTRAKI 2021 DEPUTY MINISTRY OFSPORTS WNG Wi LNG"

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, γένι, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ