To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Βετεράνων στο Λουτράκι

Το ετήσιο ραντεβού των απανταχού βετεράνων του αθλήματος του βόλεϊ και φέτος στο Λουτράκι από τις 23 έως τις 26 Αυγούστου.

 

 

Το Loutraki Global Volleyball Cup είναι μια διοργάνωση που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση με φορέα υλοποίησης τον όμιλο SPORTCAMP.

 

 

Κάθε καλοκαίρι, κορυφαίοι βετεράνοι αθλητές του βόλεϊ δημιουργούν τις Εθνικές Ομάδες Βετεράνων Βόλεϊ των χωρών τους και συμμετέχουν στη διοργάνωση.

 

 

 

 

 

Το Loutraki Global Volleyball Cup φέρνει κοντά αθλητές βόλεϊ που έχουν διακριθεί τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο έχοντας συμμετοχές σε κορυφαίους συλλόγους του αθλήματος και στις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους, αρκετοί εκ των οποίων έχουν αναπτύξει μακροχρόνιες σχέσεις και φιλίες ως συναθλητές ή αντίπαλοι στα παρκέ των μεγάλων, επίσημων διοργανώσεων βόλεϊ σε παγκόσμιο επίπεδο!

 

 

Το 2017, η διοργάνωση αυξήθηκε εντυπωσιακά από πλευράς συμμετοχών καθώς για πρώτη χρονιά συγκέντρωσε Εθνικές Ομάδες Παλαιμάχων Βόλεϊ από συνολικά 13 χώρες από όλο τον κόσμο - Βραζιλία, Καναδάς, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Η.Π.Α., Ισραήλ, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία.

 

 

Μόνο μία ομάδα ανά χώρα μπορεί να συμμετάσχει.  Δεκαέξι (16) ομάδες ανά φύλο θα αγωνισθούν σε αυτό το Πρωτάθλημα. Οι ομάδες επιτρέπεται να διαθέτουν έως και 15 παίκτες.

 

 

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ηλικιακές κατηγορίες:
 

Άνδρες 45+, 60+

Γυναίκες 45+, 60+

Το Loutraki Global Volleyball Cup θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γαλανόπουλος"  23-26 Αυγούστου 2018.