Παναγιώτης Νίκας: "Το σημαντικότερο έργο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων"

Ως "το σημαντικότερο έργο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων", χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, το ολοκληρωμένο έργο αναβάθμισης της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στους Αγίους Θεοδώρους που παραδόθηκε σήμερα Τρίτη 28/11...

 

"Συνεργάστηκα άψογα με ένα Δήμαρχο ικανό που αγαπά τον τόπο του και λύνει προβλήματα. Σώσαμε μαζί το μέτωπο του Λουτρακίου, με ένα έργο 5 εκατ. ευρώ που άλλαξε την εικόνα της πόλης. Προχωρήσαμε το Δίολκο, έργο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Κάναμε τους κόμβους, επίσης ένα σημαντικό έργο. Όσο και αν κόστισε η πρόσοψη του Λουτρακίου, ο Διολκος, το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου ή των Αγίων Θεοδώρων, οι παρεμβάσεις προστασίας στην πυρόπληκτη περιοχή του Σχίνου, έργα που κάναμε σε 4 μόλις χρόνια, το πιο σημαντικό έργο είναι αυτό εδώ. Ένα έργο που αποδεικνύει ότι με λίγα σχετικά χρήματα, αν κάνουμε τις σωστές επιλογές, μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη ενός τόπου".

 

Ακόμα, ο Περιφερειάρχης εξήρε, εκτός από τον Δήμαρχο -για την συμβολή και το ενεργό ενδιαφέρον του ως προς τα πιο πάνω έργα-, τον ανάδοχο του έργου της αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού για τον επαγγελματισμό του, καθώς επίσης τα τοπικά αιρετά στελέχη της περιφερειακής Αρχής, τους Αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη, ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων Τάσο Γκιολή, Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργο Οικονόμου και την εντεταλμένη για θέματα Πολιτισμού περιφερειακή σύμβουλο Αθηνά Κόρκα, όπως και τα υπηρεσιακά στελέχη, της έδρας και της Π.Ε. Κορινθίας, αλλά και της ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

 

Δείτε το video: