Πανελλήνιες 2023: Μήνυμα του Γιώργου Γκιώνη για την έναρξη των Εξετάσεων

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία εν όψει του «αγώνα που αποτελεί την αφετηρία για το μέλλον αλλά όχι μονόδρομο» ευχήθηκε μέσω μηνύματός του ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης...

 

Αναλυτικά το μήνυμά του:

 

Αγαπητά μου παιδιά,

 

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν αύριο.

 

Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους σας.

 

Η συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις σηματοδοτεί τον πρώτο σημαντικό σταθμό στο ταξίδι της ζωής σας, ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες επιλογές.

 

Να έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε.

 

Καμαρώνουμε την προσπάθειά σας, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

 

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας αγώνας που αποτελεί την αφετηρία για το μέλλον σας αλλά όχι μονόδρομος, θα σας δοθούν πολλές ακόμη ευκαιρίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

 

Στους γονείς που βρίσκονται πάντα δίπλα σας σε αυτή την προσπάθεια με αγάπη και πίστη στις δυνάμεις σας, και τους εκπαιδευτικούς σας που στέκονται αρωγοί στο πλευρό σας με ζήλο και επαγγελματισμό, εκφράζω τις ειλικρινείς ευχές μου για ένα αποτέλεσμα που θα ανταμείψει τους κόπους σας.

 

Εμείς ελπίζουμε μαζί σας στο καλύτερο αποτέλεσμα και σας στέλνουμε με όλη μας την ψυχή τη θετική μας σκέψη και τις καλύτερες ευχές μας.

 

Διεκδικήστε τα όνειρά σας, το μέλλον σας ανήκει!

 

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης

Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ