Πανέμορφα κουταβάκια εγκατέλειψαν στην Κυρά Βρύση - Έκκληση για βοήθεια

Ακόμα ένα περιστατικό σκληρής κι απάνθρωπης συμπεριφοράς απέναντι σε αδύναμα κι απροστάτευτα ζώα εκτυλίχτηκε στον οικισμό Αρίων στην Κυρά Βρύση.

 

 

Σε μια κλειστή σακούλα σκουπιδιών, δίπλα σε έναν κάδο βρέθηκαν αυτά τα έξι υπέροχα πλάσματα. Έξι μικρά κουταβάκια που πετάχτηκαν σαν απορρίμματα, με σκοπό να πεθάνουν με τον πιο σκληρό και βάναυσο τρόπο.

 

 

 

 

Ευτυχώς μία κυρία τη στιγμή που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια της άκουσε το κλάμα των έξι κουταβιών και τα πήρε στο σπίτι της όπου τα περιέθαλψε.

 

 

 

Τα σκυλάκια βρέθηκαν στην Κυρά Βρύση στον οικισμό Αρίων και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που διαδραματίζονται τέτοια συμβάντα στην περιοχή αλλά ΟΧΙ ΜΟΝΟ εκεί. 

 

Η κυρία έχει ήδη υιοθετήσει πολλά ζωάκια και λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν μπορεί να φιλοξενήσει άλλα. 

 

 

 

 

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο από αυτά τα σκυλάκια, ας αφήσει στη φόρμα των σχολίων ακριβώς κάτω από την ανάρτηση το ονοματεπώνυμό του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (δεν θα δημοσιευθούν) και το Loutraki365.gr, θα επικοινωνήσει με τη συγκεκριμένη κυρία για να της γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον.

 

 

Είναι 6 υγιέστατα κουταβάκια που μόνο αγάπη κι ευγνωμοσύνη έχουν να προσφέρουν στους ανθρώπους που θα τα φροντίσουν.

 

 

Είναι κρίμα να χάνονται μ' αυτόν τον τρόπο αθώα πλάσματα, είναι δείγμα ελάχιστου πολιτισμού να τα βοηθήσουμε να σωθούν και είναι χρέος όλων μας να καταγγέλλουμε τέτοια απαράδεκτα συμβάντα.

 

 

 

 

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ..

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!