Πάνω από 3 εκατομμύρια "πέφτουν" στην Κορινθία - Σχεδόν 2 για το Δήμο Λουτρακίου

Ο Υφυπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων κ.Τσακίρης υπέγραψε την απόφαση για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  65 συνολικά στην Ελλάδα Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου δαπάνης 11.256.041 ευρώ.

 

Στην Κορινθία πρόκειται να υλοποιηθούν Ανοικτά Εμπορικά Κέντρα στην Κόρινθο (1.459.865,15 ευρώ) και στο Λουτράκι (1.748.600,00 ευρώ).

 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ.Πιτσάκης σχολίασε σχετικά για το  Open Mall Λουτρακίου:

 

«Η συνεργασία του Επιμελητηρίου Κορινθίας, του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, έφερε 1.748.600€ στην πόλη του Λουτρακίου.

 

Το έργο στοχεύει στην αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης και συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας των 93 επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός της περιοχής παρέμβασης, από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως την οδό Σολωμού.

 

Για την υλοποίησή του, σχεδιάζονται δράσεις: αστικής ανάπλασης, αναβάθμισης του δημόσιου χώρου, ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και δημιουργίας ολοκληρωμένου marketing plan με σκοπό να αναδειχθεί η ταυτότητα της εμπορικής περιοχής με  «έξυπνες» παρεμβάσεις και πολιτικές που καθιστούν την πόλη πιο ελκυστική».Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.