Πάνος Ηλιακόπουλος: Η επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Με ανιδιοτελή γνώμονα και σκοπό την προστασία των συμφερόντων του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, η ″Ανεξάρτητη Πρωτοπορία″ θα παρεμβαίνει σε όλα ανεξαιρέτως τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον τόπο, όχι για την δημιουργία εντυπώσεων και του θεαθήναι, αλλά επί της ουσίας, για τα οποία οι άλλοι δεν τολμούν να αγγίξουν και τα προσπερνούν...

 

Στο πλαίσιο αυτό ο επικεφαλής του συνδυασμού μας υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Ηλιακόπουλος, με την υπ’ αριθ. πρωτ. 5139/26-03-2019 Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Στάμου, κοινοποίησε άρθρο του με τίτλο ″«Πρέσπες» για το Λουτράκι η μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία″, στο οποίο εξηγεί ενδελεχώς γιατί η λήψη της συγκεκριμένης απόφασης θα επισύρει ποινικές ευθύνες, ενδεχομένως και σε βαθμό κακουργήματος.

 

Με αυτήν την επιστολή πρόθεση του Πάνου Ηλιακόπουλου ήταν να ενημερωθούν, μέσω του προέδρου του σώματος, όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι «κάτω υπό τις συνθήκες, όρους και προϋποθέσεις, που επιχειρείται και προωθείται η πολυπόθητη μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki», είναι βλαπτική με βαρύτατες ευθύνες για το συμφέρον του Δήμου μας και των πολιτών του.

 

Διαβάστε εδώ το άρθρο του Πάνου Ηλιακόπουλου που είχε φιλοξενήσει το loutraki365.gr