Πάνος Καμμένος από Λουτράκι: "Έρχονται σπουδαία νέα για τη χώρα…"

Ιδιαιτέρας πολιτικής βαρύτητας θέματα συζητήθηκαν τόσο σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όσο και κατά τη διάρκεια του γεύματος που ακολούθησε της τελετής εγκαινίων των 14 νέων Στρατιωτικών Οικημάτων Αξιωματικών (ΣΟΑ), με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και συγκυβερώντα με τον Αλέξη Τσίπρα, πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

 

Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν εκτός του υπουργού Εθνικής Άμυνας, οι τρεις βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Θελερίτη, Τσόγκας και Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Λουτρακιωτών Γιώργος Γκιώνης, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. Κορινθίας, Χάρης Μαρίνης και άλλοι.

 

«Πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή έως το τέλος Αυγούστου, για πολύ ευχάριστες εξελίξεις για τη χώρα και έως το τέλος του έτους, για ακόμη καλύτερα νέα», είπε μεταξύ άλλων στους παρισταμένους, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τελούν εν γνώσει της κυβέρνησης σημαντικές εξελίξεις…

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας, του κινήματος, Χάρη Μαρίνη, όπου προφανώς, συζητήθηκαν οι πρόσφατες εξελίξεις με την αποχώρηση στελεχών του Κινήματος, όπως του Δημήτρη Καμμένου και της Μανταλένας Παπαδοπούλου.

 

Παράλληλα, στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του γεύματος, συζητήθηκαν φλέγοντα τοπικά και εθνικά θέματα, παρόντων, τόσο των βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του Δημάρχου Λουτρακιωτών, Γιώργου Γκιώνη.