Παρασκευή Σούκουλη: "Λυπηρή η τοποθέτηση του Άλκη Δρίτσα"

Θέση στην "διαμάχη" μεταξύ του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής και του Δημοτικού Συμβούλου, Άλκη Δρίτσα, παίρνει με τη σειρά της και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής και Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, Παρασκευή Σούκουλη.

 

Αγαπητέ, κ. Δρίτσα

 

Διαφαίνεται στο κείμενό σας ότι υπάρχει μία σύγχυση όσον αφορά την διάκριση μεταξύ των διαφόρων φορέων ( Φιλαρμονική Λουτρακίου - Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Λουτρακίου) και δεν κατάλαβα πού απευθύνεστε τελικά.

 

Ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Λουτρακίου, για να σας βοηθήσω είναι μία ομάδα ανθρώπων , κάποιοι απ΄τους οποίους είναι μέλη της φιλαρμονικής , κάποιοι θαυμαστές του έργου της, αλλά στον μεγαλύτερο αριθμό τους, γονείς παιδιών που συμμετέχουν σε αυτήν και ιδρύθηκε πρόσφατα, κυρίως για να προσφέρει την οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια στην μεγαλύτερη ενδυνάμωσή της. Σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί ως φερέφωνο της Δημοτικής Αρχής και του κ. Παπαθανασίου προσωπικά - όπως κατονομάσατε- αντιθέτως μέλημά της είναι και να συνεργαστεί με τον Δήμο ή και να ασκήσει πίεση, ώστε να λυθούν κάποια θέματα όσον αφορά την λειτουργία της. Θεωρώ δε υποτιμητικό να μας αποδίδετε μια τέτοια ιδιότητα ή πρόθεση.

 

Σας βεβαιώ ότι όσον αφορά τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Συλλόγου, είμαστε επαγγελματίες με μακρά πορεία στον χώρο της Εκπαίδευσης και της Υγείας και έχουμε δική μας φωνή και άποψη. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι είναι αδιανόητο και λυπηρό να μην γίνεται σεβαστό το έργο μιας φιλαρμονικής που πραγματικά κοσμεί την πόλη μας και προσφέρει πολιτιστικό και συνάμα εκπαιδευτικό έργο.

 

Πολιτικές δικές σας αντιπαραθέσεις δεν μας αφορούν και καλό είναι να μην ακούγονται ανακρίβειες στα Δημοτικά Συμβούλια. Αν παρακολουθήσατε τα πολιτιστικά δρώμενα των εορτών, θα είσαστε σε θέση να γνωρίζετε το πλήθος των εκδηλώσεων που οργάνωσε ή συμμετείχε η Φιλαρμονική Λουτρακίου τα φετινά Χριστούγεννα.

 

Μετά τιμής

 

Δρ. Παρασκευή Σούκουλη

Διευθύντρια ΚΥ Λουτρακίου

Αντιπρόεδρος Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Λουτρακίου