"Παρέμβαση Πολιτών": Στηρίζουμε τον αθλητισμό στην Πράξη

Η Δημοτική αρχή με επικεφαλή τον Γιώργο Γκιώνη έτρεξε, αγωνίστηκε και πέτυχε σπουδαία έργα που αφορούν τον αθλητισμό:

 

√ Την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Περαχώρα, ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του αθλητικού κόσμου 

√ Τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου Ισθμίων με την κατασκευή  δύο γηπέδων αντισφαίρισης  (τένις) και την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου "Ιωάννης Στεφας" (με την εγκατάσταση πυλώνων φωτισμού και πυρασφάλειας, την επέκταση των αποδυτηρίων και την τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας 500 θέσεων)  

√ Την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου, τη συντήρηση της παλαιάς κερκίδας και του χώρου αποδυτηρίων – γραφείων, την τοποθέτηση νέων καθισμάτων στο δημοτικό στάδιο Λουτρακίου "Χρήστος Θώδης".

 

√ Τη χρηματοδότηση 0,75 εκ. της ενεργειακής αναβάθμισης του ανοικτού κολυμβητηρίου Λουτρακίου.

√ Την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίων Θεοδώρων "Κ. Ζαμπέτας" 

√ Τη δημιουργία σύγχρονων χώρων άθλησης στο πάρκο Δ. Μάτση «Δεξαμενής» με την κατασκευή ανοικτού γηπέδου μπάσκετ, γηπέδου beach volley και ενός ανοικτού γηπέδου tennis.

√ Τη συντήρηση παρκέ και την αντικατάσταση μόνωσης και υαλοπετασμάτων στην οροφή του κλειστού γυμναστηρίου "Γ. Γαλανόπουλος".

 

√ Την τοποθέτηση στεγάστρου σκίασης, αντικατάσταση καθισμάτων και κερκίδων, νέα ισοθερμικά καλύμματα των κολυμβητικών δεξαμενών στο ανοιχτό κολυμβητήριο Λουτρακίου.

√ Τη δημιουργία τριών υπαίθριων γυμναστηρίων στους Αγίους Θεοδώρους, την Περαχώρα και τα Ίσθμια 

√ Τη βελτίωση και συντήρηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων στις δημοτικές Κοινότητες 
 

Αξίζει να αναφερθεί ότι αξιοποιήθηκαν οι αθλητικές υποδομές για τη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων ενώ ταυτόχρονα αναπτύχθηκαν συνεργασίες και κοινές δράσεις με Ομοσπονδίες και Αθλητικούς φορείς. 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ