Παροξυσμός! Γεμίζουν το ΟΑΚΑ οι Αεκτζήδες για το πρωτάθλημα!

Η δίψα των ΑΕΚτζήδων άνοιξε όλο το ΟΑΚΑ! Η ΑΕΚ σήμερα στέφεται πρωταθλήτρια στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και η δίψα του κόσμου ανάγκασε την διοίκηση να ανοίξει όλες τις θύρες.

 

Στην διάθεση του λαού της ΑΕΚ είναι εδώ και λίγη ώρα τόσο από τα εκδοτήρια του σταθμού Ειρήνη που άνοιξαν από τις 10 όσο και ηλεκτρονικά και οι θύρες 31 και 33 για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ενωσίτες να πανηγυρίσουν μαζί με την ομάδα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εισιτηρια υπάρχουν ακόμη ΜΟΝΟ στις θύρες που άνοιξαν τελευταίες δηλαδή  32 και 34 που άνοιξαν χθες και τις δυο που άνοιξαν σήμερα. Τρέξτε να προλάβετε οι τελευταίοι τυχεροί. 

 

Είναι φυσικά η πρώτη φορά που ανοίγει ολόκληρο το Ολυμπιακό Στάδιο από τη μέρα της επιστροφής της ΑΕΚ στη Super League

 

 

 Υπενθυμίζουμε τα εξής:

 

 Στον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής. Είναι κάτι που συναποφασίστηκε με την απόλυτη συναίνεση και προτροπή της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλοι της ομάδας και κυρίως οι οικογένειες και ο κόσμος που θα έρθει από επαρχία.

 

 -Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

 

 -Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ (10 ευρώ), τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια. Εκτός βεβαίως από τα παιδικά εισιτήρια για τη Θύρα 13, που θα πωλούνται μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης και του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ – COSMOTE. 

 

 -Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 11 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

 

 - Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2007), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 8 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.

 

 -Όλοι οι φίλαθλοι άνω των 15 ετών υποχρεούνται να προσκομίζουν την ταυτότητά τους κατά την πρόσβαση στο γήπεδο.

 

-Η πληρωμή στα εκδοτήρια γίνεται μόνο με ΜΕΤΡΗΤΑ για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της, λόγω της σημαντικής καθυστέρησης που θα δημιουργηθεί κατά την έκδοση των εισιτηρίων με την καταχώρηση των υποχρεωτικών πεδίων για τη συμμόρφωση στις διατάξεις του αθλητικού νόμου, να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους κατά την προπώληση και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ