Παρθενική απόδραση μετά την καραντίνα - Το πρώτο crash test για τον τουρισμό του Λουτρακίου

Κρίσιμο τεστ για τον εσωτερικό τουρισμό αποτελεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τους επαγγελματίες του χώρου να προσδοκούν αυξημένη κίνηση. Η πληρότητα στα καταλύματα δεν βρίσκεται για την ώρα σε υψηλά επίπεδα, όμως πολλές αναμένεται να είναι οι επισκέψεις ανθρώπων που έχουν σπίτι στην περιοχή. Σύμμαχος στην απόδραση των Αθηναίων, ο καιρός, ο οποίος αναμένεται να είναι καλός όλο το τριήμερο.

 

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έφτασε και ήδη οι πρώτοι εκδρομείς έχουν ξεκινήσει για την πρώτη απόδρασή τους, μετά την καραντίνα.

 

Το Λουτράκι, ως κοντινός προορισμός στην Αττική, είναι ένας από τους δημοφιλείς προορισμούς και το ερχόμενο τριήμερο αναμένεται να δείξει σε κάποιο βαθμό τη διάθεση των κατοίκων της Αθήνας, στην οποία είναι γεγονός ότι έχει πέσει μεγάλο βάρος της διαφημιστικής καμπάνιας για την πόλη του Λουτρακίου.

 

Έχοντας και τον καιρό για σύμμαχο, οι καταστηματάρχες του Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων, ελπίζουν ο κόσμος να απολαύσει το πρώτο τριήμερο μετά την άρση των μέτρων με την ανάγκη πάντως για ολιγοήμερες διακοπές να είναι μεγάλη…