Πατέρας 3 παιδιών και γνωστός επιχειρηματίας ο ένας απ’ τους 2 νεκρούς στην Αθηνών – Κορίνθου

Πατέρας τριών παιδιών και γνωστός επιχειρηματίας στην Πάτρα είναι ο ένας εκ των δύο νεκρών στο φοβερό τροχαίο στο 89ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Ο 69χρονος Δημήτρης Αλεξίου οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο δυστύχημα.

 

Ο Δημήτρης Αλεξίου που βρήκε τραγικό θάνατο στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου ήταν πλέον συνταξιούχος εκπαιδευτικός, αλλά γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης. Μάλιστα είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας Πατρών και ήταν αγαπητός στον κόσμο. Έχει τρία μεγάλα παιδιά.

 

«Πριν λίγη ώρα η γυναίκα του πήρε τη γυναίκα μου και την ενημέρωσε για το τροχαίο. Ήταν μόνος του στο αμάξι», λέει στο newsit.gr φίλος του 69χρονου άντρα, ενός ακόμα θύματος της ασφάλτου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο τραγικό δυστύχημα στην ΛΕΑ της Εθνικής οδού το πρωί της Δευτέρας (26.09.2022).

 

 

Αθηνών – Κορίνθου: Πάγωσε η Πάτρα

 

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο θάνατος του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Αλεξίου στο τροχαίο. Σοκαρισμένοι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί δεν μπορούν να πιστέψουν την αδιανόητη τραγωδία.

 

Είχε επί χρόνια σχέση με τα κοινά και την Αυτοδιοίκηση. Στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Νίκου Τζανάκου ενώ είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Παραλίας επί δημαρχίας Ηλία Ζαχαρόπουλου.

 

Όλα συνέβησαν όταν ένα ταξί στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα και είχε κατεύθυνση προς Αθήνα, σταμάτησε στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης, λόγω βλάβης.

 

 

Αμέσως μετά, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που ακολουθούσε και το οδηγούσε 73χρονος, φέρεται να μείωσε ταχύτητα ή να σταμάτησε στη ΛΕΑ, προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει με το σταθμευμένο ταξί. Εκείνη την στιγμή, για λόγους που επίσης διερευνώνται, ένα τρίτο όχημα που οδηγούσε ο 69χρονος Δημήτρης Αλεξίου, συγκρούστηκε με το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του 73χρονου.

 

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας. Οι πυροσβέστες και οι διασώστες ανέσυραν νεκρούς δύο άνδρες, ενώ οι δύο τραυματίες που επέβαιναν στα αυτοκίνητα που οδηγούσαν ο 73χρονος και ο 69χρονος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

 

Έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ