Πάτρα: Η κόρη κατηγορεί τον πατέρα για βιασμό, αλλά η μάνα το διαψεύδει

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστήριο Κακουργημάτων Πατρών και αντιμέτωπος με τη βαρύτατη κατηγορία του βιασμού κατ΄εξακολούθηση της κόρης του για μεγάλο χρονικό διάστημα όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, βρίσκεται από χθες ένας άνδρας, κάτοικος νησιού του Ιονίου.

 

 

Όπως γράφει το pelop.gr ο άνδρας έχει προφυλακιστεί από το Νοέμβριο του 2017, μετά την καταγγελία που έκανε εις βάρος του, στον εισαγγελέα του νησιού, η 20χρονη σήμερα κόρη του, σύμφωνα με την οποία, από την ηλικία των 6 ετών και για οκτώ χρόνια, έπεφτε επανειλημμένα θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.

 

 

Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη όσο και δύσκολη, καθώς η οικογένεια έχει «σπάσει» στα δύο. Η μεν κόρη εξακολουθεί να καταγγέλλει και σήμερα τον πατέρα της, για τις ίδιες αποτρόπαιες πράξεις, έχοντας δίπλα της συγγενείς και φίλους. Από την άλλη πλευρά, η μητέρα της και σύζυγος του κατηγορούμενου, τη διαψεύδει κατηγορηματικά, ισχυριζόμενη ότι έχει «παρασυρθεί» από συγγενείς σε μια πλεκτάνη που σκηνοθετήθηκε για περιουσιακούς λόγους.

 

 

Η 20χρονη κόρη κατέθεσε χθες στο δικαστήριο όσα είχε ισχυριστεί και στην καταγγελία της στον εισαγγελέα πέρυσι τον Ιούνιο, ότι δηλαδή ο πατέρας της, τη βίαζε συστηματικά από την ηλικία των έξι ετών μέχρι και τα 14 χρόνια της.

 

 

Επιπλέον, κατηγόρησε και τη μητέρα της, ότι γνώριζε αλλά δεν έκανε τίποτα. Στη δίκη κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, ο μικρός αδελφός του κατηγορούμενου.

 

 

Για κάποιο διάστημα έμεινε στο ίδιο σπίτι και κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την ανιψιά του, η οποία όπως είπε, του εκμυστηρεύθηκε ότι σε πολύ μικρή ηλικία είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της.

 

 

Στο πλευρό της καταγγέλλουσας κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας και ο νέος, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις, καθώς και μια φίλη της και ο εξάδελφός της. Ολοι τους, είπαν στο δικαστήριο ότι η 20χρονη Στέλλα, τους εκμυστηρεύθηκε τις ίδιες καταγγελίες για τον πατέρα της.

 

 

http://pelop.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ