Πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Κούγια για εκφοβισμό διαιτητή

Προβλήματα για τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος κληθηκε σε απολογία από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων και κινδυνεύει με τιμωρία.

Ο λόγος είναι ότι ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της Κορίνθου εκφόβισε εντεταλμένο ποδοσφαιρικό όργανο στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Παναργειακό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

 

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 12-11-2023 στο Άργος, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων «ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ» - «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Αλέξιος Κούγιας εκφόβισε εντεταλμένο ποδοσφαιρικό όργανο, έχοντας ο ίδιος την ιδιότητα του Προέδρου του ποδοσφαιρικού σωματείου «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ».

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4,19, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ